ژنرال چینی به درز اطلاعات هسته‌ای به آمریکا متهم شد

یک مقام عالی‌رتبه‌ نظامی چین به درز اطلاعات مربوط به برنامه هسته‌ای این کشور به آمریکا متهم شده و تحقیقات درباره این اتهام آغاز شده است،

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، برخی منابع آگاه اظهار کرده‌اند که ژنرال مذکور با انتشار داده‌های فنی هسته‌ای به واشنگتن و پذیرفتن رشوه در ازای حمایت از ارتقای یک مقام، درگیر اتهامات شده است. وزارت دفاع چین نیز با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد تحقیقات درباره نقض‌های انضباط حزبی و قوانین کشور آغاز شده است.

بنابر روایت ایرنا، این رویداد در چارچوب روندی است که تحلیلگران آن را بخشی از پاکسازی گسترده فساد در سطح فرماندهی ارتش چین ارزیابی می‌کنند. بسیاری از مقامات و کارشناسان نظامی بر این باورند که چنین رویدادی می‌تواند موضعی برای تقویت کنترل مرکزی و نشان دادن اراده سخت رهبران حزب کمونیست باشد. در عین حال، برخی از منابع آگاه تأکید کرده‌اند که هنوز شواهد قطعی درباره ارتباط این اتهامات با نقض‌های امنیتی یا تبانی‌های حزبی در سطح عالی منتشر نشده و روند بررسی‌ها هنوز در مراحل اولیه است.

تحلیلگران امنیتی در داخل و خارج از چین می‌گویند درز احتمالی داده‌های فنی مربوط به برنامه‌های هسته‌ای می‌تواند به سطح جدیدی از حساسیت امنیتی در سراسر نهادهای نظامی و صنعتی چین منجر شود. این احتمالاً نه فقط به معنای نابودی یا تضعیف برخی مراکز تصمیم‌گیری بلکه به معنای ایجاد فضای بی‌اعتمادی میان سازمان‌های کلیدی دفاعی و شرکت‌های تابعه خواهد بود. برخی از نخبگان تحلیل می‌کنند که شی جین‌پینگ با این نوع اقدام‌ها قصد دارد به رویکردی «قراردادی-انضباطی» پایدارتر در ارتش دست یابد تا تمرکز قدرت را بیش از پیش تقویت کند.

۲۱۹

کد مطلب 2173723

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 9 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین