واکنش نتانیاهو به گمانه‌ زنی‌ها درباره پیوستن عربستان به توافق ابراهیم

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به تغییر مسیر عادی‌سازی روابط با عربستان گفت: من از امضای توافق عادی سازی روابط و صلح با عربستان خوشحال می‌شوم.

به گزارش خبرآنلاین، «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در جریان یک گفت‌وگوی مطبوعاتی با روزنامه «تایمز اسرائیل» در پاسخ به این سؤال که با توجه به آنکه طی ماه‌های اخیر مواضع عربستان در منطقه تغییر کرده و این کشور به ترکیه و قطر نزدیک و از امارات دور شده است، آیا همچنان امکان عادی سازی روابط با ریاض در آینده نزدیک وجود دارد؟ پاسخ داد: «نمی‌خواهم به عنوان یک تحلیلگر سعودی صحبت کنم. ما در حال بررسی این روند هستیم و این امور را از نزدیک دنبال می‌کنیم و آن را نادیده نخواهیم گرفت.»

بنا بر گزارش ایسنا، بر اساس گزارش وبگاه عربی ۲۱، وی همچنین تصریح کرد: «کاملا مشخص است ما از هر کسی که می‌خواهد با ما توافق عادی‌سازی روابط و توافق‌های صلح امضا کند انتظار داریم به جریان‌های ضد اسرائیلی نپیوندد. این یک امر بدیهی و آشکار است.»

نتانیاهو همچنین تصریح کرد: «من از امضای توافق عادی‌سازی روابط و صلح با عربستان خوشحال می‌شوم با این فرض که عربستان می‌خواهد این توافق را با اسرائیل امن و قدرتمند امضا کند.»

عربستان سعودی در بیشتر مناسبت‌ها شرط توافق عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را موافقت کابینه این رژیم با تشکیل کشور فلسطین تعیین کرده است.

315

کد مطلب 2174496

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین