به گزارش خبرآنلاین از مازندران، سید کاظم حسینی کارنامی افزود: مهمترین این پروژه ها شامل احداث، توسعه و اصلاح و بهینه سازی خطوط شبکه برق شهری و روستایی، عملیات جایگزینی سیم به کابل ، مقاوم سازی و رفع ضعف ولتاژ شبکه می باشد.
وی افزود: در این ایام ، 22 پروژه احداث و توسعه و اصلاح بهینه سازی خطوط شبکه برق شهری ، 49 پروژه جایگزینی سیم به کابل ، 23 پروژه توسعه و مقام سازی و رفع ولتاژ شبکه برق و 38 پروژه اصلاح و توسعه شبکه برق روستایی به بهره برداری می رسد.
رئیس هیات مدیره شرکت توزیع نیروی برق مازندران با اشاره به اینکه تعداد مشترکین برق در مازندران قبل از انقلاب اسلامی ٢۶۶ هزار خانوار بوده است، گفت: تعداد مشترکین در حال حاضر و در حوزه جغرافیایی خدمات رسانی این شرکت (از شهرستان گلوگاه تا آمل) در 18 امور برق و در 14 شهرستان این استان بیش از ١ میلیون و ۶۸۲ هزار مشترک می باشد که از این تعداد ۷۵ درصد آنان جزء مشترکین خانگی می باشند و بیش از ۲ هزار و ٧٢ روستای مازندران برقدار می باشند درحالی که این آمار تا پیش از انقلاب ٧٣٨ روستا بوده است.





نظر شما