هجوم مردم پاکستان و عراق به سفارت آمریکا در پی شهادت رهبر انقلاب/ در عراق گزارش از درگیری هم منتشر شده است

برخی از کانال‌های خبری در تلگرام تصاویری از حمله مردم به سفارت امریکا در پاکستان و عراق را منتشر کرده اند.

به گزارش خبرآنلاین، کانال های خبری تگلرام دقایقی پیش فیلم هایی از دو کشور عراق و پاکستان از هجوم مردم به سمت سفارت آمریکا منتشر کرده اند.

این در حالی است که برخی از کانال ها خبری از ادامه درگیری ها در اطراف سفارت آمریکا در بغداد خبر داده اند.

مردم خشمگین عراق با تظاهرات خودجوش خود در بغداد، تلاش کردند به منطقه امنیتی سبز این شهر که محل استقرار سفارت آمریکا در آن قرار دارد، حمله کنند. 

گزارش‌ها حاکی از آن است که معترضان عراقی شامل مردم و گروه های مقاومت که از ترور آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران خشمگین هستند، در تلاشند تا وارد منطقه سبز در مرکز بغداد شوند.

315

کد مطلب 2188858

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین