مذاكرات اسلام آباد

ایرادات شورای نگهبان به لایحه بودجه ۱۴۰۵ در کمیسیون تلفیق بررسی می شود +

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ از بررسی ایرادات شورای نگهبان به لایحه بودجه سال جاری در جلسات کمیسیون تلفیق خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مجتبی یوسفی،سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ از بررسی ایرادات شورای نگهبان به لایحه بودجه سال جاری در جلسات کمیسیون تلفیق خبر داد و گفت : کمیسیون تلفیق در حال بررسی ایرادات شورای نگهبان و هیأت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام است. 

به روایت ایسنا، وی ادامه داد: با توجه به تعاملاتی که با شورای نگهبان و هیأت عالی داشتیم، تلاش شد ایرادات به حداقل برسد و این اتفاق رخ داد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بیان کرد: قرار شد نظرات نمایندگان عضو کمیسیون تلفیق درباره ایرادات شورای نگهبان و هیات عالی نظارت گرفته و جمع‌بندی شده تا گزارش نهایی کمیسیون تلفیق به هیات رئیسه برای تصمیم نهایی در صحن علنی ارجاع شود.

یوسفی با بیان اینکه تعداد ایرادات نسبت به سنوات گذشته کمتر است، گفت: پیش‌بینی ما این است که بررسی این ایرادات تا اوایل هفته آینده به پایان برسد.

۳۱۲۱۸

کد مطلب 2193072

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 5 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین