مذاكرات اسلام آباد

علیپور: متاسفم که می‌بینم ورزشگاه‌ها تخریب شدند

مهاجم پرسپولیس حملات تجاوزکارانه به خاک کشور را محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ علی علیپور درباره حمله صهیونی -آمریکایی به کشورمان گفت: «متاسفم که می بینیم مدارس و ورزشگاه‌ها هدف قرار گرفته و تخریب شده‌اند.این رویه و جنایت ها دشمن باید مایه تاسف جامعه بین الملل باشد.»

به نقل از ورزش سه، او در ادامه گفت: «استادیوم آزادی، ورزشگاه ملی ما بود و هست که همه ایرانیان و مردم خاطرات ورزشی زیادی از آن دارند. سالن ۱۲ هزار نفری آزادی هم محل برگزاری مسابقات والیبال، فوتسال، کشتی، هندبال و ... بوده که از بچگی خاطرات زیادی با آن داشته‌ایم که به این شکل ناجوانمردانه از سوی دشمنان مورد حمله قرار گرفت.»

علیپور ادامه داد: «این حمله از سوی همه ما ورزشکاران ایران محکوم است و مطمئن هستم دست به دست هم داده و بهتر از آن را با وحدت و همدلی خواهیم ساخت.»

او در ادامه گفت: «خواهش من به عنوان برادر کوچک از همه هموطنان این است که در این شرایط بیشتر و بیشتر کمک حال هم باشیم. هر کسی به فراخور شغل خودش سعی کند به هموطن خود کمک کند و بیشتر از قبل به یکدیگر کمک کنیم و آرامش بدهیم. البته مطمئن هستم مردم عزیز کشورم در کنار هم بوده و این موارد را رعایت می کنند.»

257 251

کد مطلب 2193836

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 0 =