مذاكرات اسلام آباد

اسطوره ژاپن به خاطر حمایت از ایران هزینه داد

اسطوره فوتبال ژاپن به خاطر حمایت از تیم ملی ایران مقابل تهدیدهای ترامپ هزینه داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ تهدید جانی تیم ملی فوتبال ایران توسط ترامپ این روزها در تمام رسانه‌های معتبر دنیا محکوم می‌شود و کیسوکه هوندا، اسطوره فوتبال ژاپن با حمایت از ایران طبق گزارش امروز(‌شنبه) نشریه آس، توسط شرکت آمریکایی که قرار بود قرارداد اسپانسری با او امضا کند، تحریم شد. تهدید جانی بازیکنان تیم ملی ایران در جام جهانی توسط ترامپ به موضوع اول رسانه‌های ورزشی دنیا تبدیل شده است.

به نقل از فارس، هوندا که سابقه بازی برای میلان را دارد دو روز پیش در حمایت از تیم ملی ایران گفته بود: «می‌دانم موضوع حساسی است، اما شخصاً می‌خواهم ایران در جام جهانی باشد.»

حالا اسطوره فوتبال ژاپن با انتقاد از آزادی بیان آمریکایی می‌گوید که یک شرکت آمریکایی تبلیغاتی که قرار بود با من قراردادش را نهایی کند تا همزمان با جام جهانی با من کار کند، قراردادش را لغو کرد. ستاره سابق تیم ملی ژاپن اما با این وجود از حمایت تیم ملی ایران پشیمان نشد و گفت: «من نمی‌خواهم با شرکت‌هایی که اصل مطلب را نادیده می‌گیرند و تصمیم‌های پوسیده می‌گیرند، کاری داشته باشم.»

257 251

کد مطلب 2194095

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 7 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین