مذاكرات اسلام آباد

حمله آمریکا و اسرائیل به شیراز/ آخرین خبر از وضعیت جزیره خارک به روایت فرماندار بوشهر

فرماندار بوشهر با بیان اینکه امنیت در جزیره خارک کاملا برقرار است، گفت: اهالی غیور جزیره خارک اکنون با صلابت در مقابل دشمنان و متجاوزان ایستاده‌اند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد مظفری، عصر دوشنبه ضمن همراهی رئیس و اعضای کمیسیون انرژی مجلس، نماینده بوشهر گناوه و دیلم در جریان بازدید از زیرساخت‌های جزیره خارک، اظهار کرد: به‌رغم حملات و جنایات اخیر رژیم صهیونی و دولت آمریکا در بامداد روز شنبه به جزیره خارک، امنیت به صورت کامل برقرار است و فعالیت شرکت‌های نفتی در این پایانه صادراتی روند عادی دارد.

بنابر گزارش مهر، فرماندار بوشهر ضمن بازدید از روند فعالیت بازار، افزود: توزیع و عرضه کالا به بازار با مدیریت منسجم و برنامه‌ریزی صحیح کاملا برقرار و هیچ گونه مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

وی در ادامه بازدید از زیرساخت‌های این جزیره، گفت: عبور و مرور از گناوه و بوشهر به خارک با حداکثر ظرفیت انجام می‌شود و مردم غیور بوشهر پای‌کار هستند.

فرماندار بوشهر تصریح کرد: جزیره خارک، تاریخی بزرگ در عرصه‌ ایستادگی دارد و مردم این جزیره بیش از پنج قرن مقاومت در برابر استکبار و استعمار را در تاریخ خود جای داده‌اند. این جزیره دارای تاریخی درخشان از مقاومت در مقابل دشمنانی است که در بازه‌هایی از تاریخ چشم طمع به این دیار زرخیز داشته‌اند ولی با اتحاد و همدلی مردم این دیار، دشمنان و بدخواهان ناکام مانده‌اند.

فرماندار بوشهر تاکید کرد: همانگونه که در دوران دفاع مقدس به متجاوزان اجازه ندادیم تا به اهداف خود برسند، در جنگ رمضان نیز در مقابل جبهه کفر ایستادگی و مقاومت خواهیم کرد.

حمله مجدد آمریکایی - اسرائیلی به شیراز

همچنین بنابر گزارش مهر، شامگاه دوشنبه اسرائیل-آمریکا مجدداً بخش های از شیراز را مورد حمله هوایی قرار داد.

این دومین حمله به این شهر طی روز جاری است.

29215

کد مطلب 2195017

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 4 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین