مذاكرات اسلام آباد

رقابت فرهنگی دانش‌آموزان کرمانشاهی در سه حوزه عکاسی، نقاشی و دلنوشته

سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه سازمان فرهنگی، گفت: سه مسابقه فرهنگی ویژه دانش‌آموزان در بخش‌های عکاسی، نقاشی و دلنوشته با موضوعات مرتبط با رخدادهای اخیر و همبستگی اجتماعی برگزار می‌کند.

پوریا جلالی در گفت وگو با خبرنگار خبرآنلاین در استان کرمانشاه ، اظهارکرد: سه مسابقه فرهنگی برای دانش‌آموزان کرمانشاه در حوزه‌های عکاسی (با موبایل)، نقاشی و دلنوشته برگزار می‌شود.

وی افزود: برای جزئیات بیشتر و ارسال آثار به شماره‌های اعلام شده در متن پیام‌رسان‌های ایتا، بله و روبیکا مراجعه کنید.

سرپرست سازمان فرهنگی شهرداری کرمانشاه با اشاره به شرایط شرکت در مسابقه، تصریح کرد: نخستین مسابقه در بخش عکاسی با تلفن همراه برگزار می‌شود که موضوعات آن «کاروان‌های خودرویی» و «اجتماع‌های شبانه مردمی» است. دانش‌آموزان مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم می‌توانند آثار خود را تا ۳۰ فروردین ۱۴۰۵ از طریق پیام‌رسان‌های ایتا، بله و روبیکا به شماره ۰۹۱۸۳۳۶۶۹۶۷ ارسال کنند.

وی گفت: دومین مسابقه در حوزه نقاشی طراحی شده و دانش‌آموزان تمامی مقاطع تحصیلی امکان شرکت در آن را دارند. در این بخش دو موضوع «اقتدار ایران اسلامی» و «حماسه حضور» در نظر گرفته شده و شرکت‌کنندگان باید آثار خود را تا ۳۰ فروردین ۱۴۰۵ از طریق پیام‌رسان‌های یادشده به شماره ۰۹۱۸۹۰۴۵۹۵۰ ارسال کنند.

جلالی تصریح کرد: سومین مسابقه نیز در قالب دلنوشته و متن ادبی برگزار می‌شود که برای دانش‌آموزان همه مقاطع تحصیلی در نظر گرفته شده است. موضوعات این بخش «وداع با رهبر شهید» و «بیعت با امام المسلمین و فرمانده کل قوا حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای» اعلام شده و آثار باید تا تاریخ یادشده به شماره ۰۹۱۸۷۲۵۹۶۷۲ در پیام‌رسان‌های ایتا، بله و روبیکا ارسال شود.

وی درباره شرایط شرکت در مسابقه عکاسی گفت: آثار ارسالی باید متعلق به خود شرکت‌کننده باشد و استفاده از تصاویر دیگران یا درج واترمارک و لوگو در عکس‌ها مجاز نیست.

کد مطلب 2195582

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =

آخرین اخبار