مذاكرات اسلام آباد

اصلاح روند تأمین و توزیع میوه شب عید و اقلام تنظیم بازار در پی تذکرات بازرس کل استان کردستان  

در پی بازدید سرزده اخیر بازرس کل استان کردستان از سردخانه‌ها و مراکز توزیع میوه شب عید و اقلام تنظیم بازار در سنندج، دستگاه‌های متولی موظف به اجرای کامل دستورات و ابلاغیه‌های صادره از سوی بازرسی کل استان شدند و بر اساس گزارش‌های دریافتی، بخش قابل توجهی از موارد تذکر داده شده اصلاح و به بازرسی کل استان اطلاع داده شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پس از بازدید میدانی محمدامین حیدری، بازرس کل استان از سردخانه‌ها و مراکز عرضه، و بررسی نحوه نگهداری، توزیع و قیمت‌گذاری اقلام تنظیم بازار، نکات مهمی به دستگاه‌های مسئول ابلاغ شد.

از جمله تذکرات مهم مطرح‌شده در جریان این بازدید، موضوع احتساب قیمت جعبه میوه به حساب مصرف‌کننده بود که بازرس کل استان با هدف صیانت از حقوق مردم و جلوگیری از تحمیل هزینه‌های غیرمنطقی به شهروندان، دستور داد وزن جعبه‌ها به‌طور مشخص تفکیک و قیمت میوه صرفاً بر اساس وزن خالص محصول محاسبه شود. پس از این تذکر، دستگاه‌های مرتبط نسبت به اصلاح نحوه قیمت‌گذاری اقدام و نتیجه را به بازرسی کل استان گزارش کردند.

در ادامه این اقدامات، قیمت برخی اقلام نیز مورد بازنگری قرار گرفت و تعدیل شد. بر این اساس قیمت پرتقال توزیعی در طرح تنظیم بازار ۵ هزار تومان کاهش یافت. همچنین سیب‌زمینی عرضه‌شده به دلیل کیفیت پایین از چرخه توزیع جمع‌آوری شد و مقرر گردید در صورت تأمین سیب‌زمینی با کیفیت مناسب، این محصول با قیمت مصوب ۳۵ هزار تومان عرضه شود.

همچنین در راستای حضور میدانی بازرس کل استان و مشارکت نماینده بازرسی کل استان در جلسه قرارگاه اقتصادی، اقدامات اصلاحی دیگری نیز در حوزه تأمین، قیمت‌گذاری و توزیع برخی اقلام صورت گرفت. بخشی از این اقلام با قیمت‌گذاری متعادل‌تر عرضه شد و برخی دیگر نیز با هدف ارتقای کیفیت و ساماندهی مناسب‌تر، از چرخه عرضه جمع‌آوری یا جایگزینی آن‌ها در دستور کار قرار گرفت.

همچنین مقرر شد کارگروه‌های مربوطه به صورت مستمر وضعیت بازار و اقلام شب عید را بررسی و نتایج اقدامات انجام‌شده را جهت استحضار بازرس کل استان و اعضای کارگروه ارائه کنند.

بازرس کل استان کردستان با تأکید بر اینکه بازرسی کل استان با هدف رضایتمندی بیشتر مردم و تأمین عادلانه اقلام مورد نیاز شهروندان، تا پایان طرح‌های تنظیم بازار نوروزی به صورت مستمر بر روند تأمین، نگهداری و توزیع میوه و اقلام تنظیم بازار توسط دستگاه‌های متولی نظارت دقیق خواهد داشت.

کد مطلب 2196435

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 4 =