مذاكرات اسلام آباد

تاکید فرماندار بر ساماندهی گلزار شهدای رمضان خرم‌آباد

فرماندار خرم‌آباد از آغاز عملیات ساماندهی گلزار شهدای رمضان در شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان ،  نورالدین درمنان در جریان بازدید از گلزار شهدای رمضان خرم‌آباد با اشاره به دستور استاندار لرستان مبنی بر ساماندهی این مکان گفت : این عملیات شامل محوطه‌سازی، کف‌سازی و اجرای سایه‌بان است.

وی با بیان اینکه بازدید امروز با همراهی پرسنل شهرداری و بنیاد شهید شهرستان انجام شد، افزود: بر اساس تقسیم وظایف، پیش‌بینی می‌شود اکیپ‌های مختلف ظرف یک هفته اقدامات مورد نیاز را به سرانجام برسانند.

فرماندار خرم‌آباد با تأکید بر اینکه شهدا و خانواده‌هایشان نیازی به این اقدامات ندارند، تصریح کرد: شهدا بهترین و ارزشمندترین سرمایه خود را تقدیم نظام، مردم و وطن کردند و آنچه ما انجام می‌دهیم برای آرامش خودمان است. درمنان خاطرنشان کرد: این وظیفه ادامه خواهد داشت و امیدواریم بتوانیم دین خود را به شهدا و خانواده‌هایشان ادا کنیم.

کد مطلب 2200095

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

آخرین اخبار