مذاكرات اسلام آباد

غول پتروشیمی عربستان به دلیل بحران تنگه هرمز تعطیل شد

شبکه خبری بلومبرگ از تعطیلی موقت یکی از بزرگ‌ترین مجتمع‌های پتروشیمی جهان در عربستان خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، شبکه خبری بلومبرگ در گزارشی اعلام کرد که یکی از بزرگ‌ترین مجتمع‌های پتروشیمی جهان در عربستان سعودی به‌دلیل اختلال زنجیره تأمین ناشی از جنگ خاورمیانه و بحران تنگه هرمز، تولید خود را متوقف کرده است. 
بر اساس این گزارش، شرکت «صداره کمیکال» فعالیت تأسیسات پتروشیمی خود در شهر بندری جُبیل در استان الشرقیه عربستان را به صورت موقت تعطیل کرد.
تسنیم در خبری نوشت:به گفته بلومبرگ، این شرکت سعودی زمانی را برای ازسرگیری تولید اعلام نکرده است. 
این مجتمع پتروشیمی، پروژه‌ مشترک شرکت های آرامکو و شرکت داو کمیکال است که ارزش آن حدود ۲۰ میلیارد دلار تخمین زده می شود.
این گزارش در حالی منتشر شده است که کارشناسان معتقدند هرچه جنگ طولانی‌تر شود، خسارات اقتصادی به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس بیشتر خواهد شد. 
گفته می شود که در صورت ادامه این تنش ها تا تابستان ۲۰۲۶، احتمال می‌رود خسارت اقتصادی این کشورها به بیش از ۳۰۰ میلیارد دلار برسد. این در حالی است که کشورهای منطقه هنوز از پیامدهای اقتصادی ناشی از همه‌گیری کرونا و نوسانات قیمت نفت در سال‌های اخیر به طور کامل رها نشده اند.

۲۱۷

کد مطلب 2200528

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 3 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین