مذاكرات اسلام آباد

۱۹۸۹ بازرسی از واحدهای تولیدی استان سمنان

مجید حیدریان، مدیرکل استاندارد استان گفت: تعداد ۱۹۸۹ فقره بازرسی از واحدهای تولیدی از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا پایان سال در استان انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،مجید حیدریان، مدیر کل استاندارد استان سمنان در این باره اظهار داشت: کارشناسان این اداره کل در راستای تأمین ایمنی، حفظ و ارتقاء سلامت عمومی و همچنین حمایت از حقوق مصرف کننده و توسعه اقتصادی و ایجاد رقابت سازنده در بین تولید کنندگان محصولات داخلی، در یک سال گذشته تعداد ۱۹۸۹ فقره بازرسی از واحدهای تولیدی در استان را به ثمر رساندند.

حیدریان افزود: در بازرسی از واحدهای تولیدی، بر عملکرد آن‌ها نظارت جدی انجام می‌شود که در نتیجه آن، پروانه استاندارد برای واحد تولیدی صدور، تمدید و یا در صورت عدم رعایت شرایط استاندارد، تعلیق و ابطال می‌شود.

حیدریان در ادامه گفت: صدور پروانه کاربرد علامت استاندارد از جمله تکالیف قانونی برای حصول اطمینان از رعایت الزامات استاندارد، استمرار کنترل کیفیت محصولات در واحدهای تولیدی و ترغیب این واحدها به ارتقای کیفیت محصولات تولید شده براساس معیارهای اعلامی سازمان ملی استاندارد در قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد است

48

کد مطلب 2201957

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 11 =

آخرین اخبار