مذاكرات اسلام آباد

۰ نفر
۳۱ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۹:۴۵
تلاش نافرجام برای ماندن افشین پیروانی

شنیده می‌شود باشگاه پرسپولیس تصمیم قطعی خود درباره سرپرست این تیم که سفر پرحاشیه‌ای به آمریکا داشته را گرفته است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ کنارگذاشتن افشین پیروانی از باشگاه پرسپولیس به دلیل سفر پرحاشیه به آمریکا در بحبوحه جنگ تحمیل ایالات متحده علیه کشورمان، جنبه قطعیت به خود گرفته و باشگاه پرسپولیس به‌زودی این موضوع را رسانه‌ای خواهد کرد.

به نقل از فارس، یکی از اعضای هیئت مدیره باشگاه، به دنبال این است تا بتواند جلوی کنارگذاشتن پیروانی را بگیرد و حتی گفته می‌شود کلمه «تعلیقی» در حکم اولیه باشگاه پرسپولیس که از طریق رسانه رسمی این باشگاه منتشر شد را هم او در خبر گنجانده بود.

بااین‌همه و پس از بررسی‌های مکرر در نهایت، باشگاه پرسپولیس تصمیم به کنارگذاشتن قطعی پیروانی از سرپرستی سرخ‌پوشان گرفته و شنیده می‌شود که به‌زودی این خبر از سوی باشگاه پرسپولیس به‌صورت رسمی اعلام خواهد شد.

257 251

کد مطلب 2208213

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین