مذاكرات اسلام آباد

۰ نفر
۳۱ فروردین ۱۴۰۵ - ۲۳:۳۳
مدافع قهرمانی اولین فینالیست لیگ نخبگان

تیم فوتبال الاهلی عربستان با پیروزی ۲ بر ۱ مقابل ویسل کوبه ژاپن، به عنوان اولین تیم به فینال رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا راه یافت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در نخستین دیدار مرحله نیمه نهایی لیگ نخبگان آسیا، نماینده قدرتمند عربستان، الاهلی، موفق شد با نتیجه ۲ بر ۱ از سد تیم ویسل کوبه ژاپن عبور کند و اولین سهمیه فینال این دوره از مسابقات را از آن خود نماید.

در این بازی که در ورزشگاه خانگی الاهلی برگزار شد، تیم مهمان در ابتدا با گل یوسوکه در دقیقه ۲۳ پیش افتاد. اما شاگردان ماتیاس لمس، با ارائه یک بازی حساب‌شده، موفق شدند در نیمه دوم توسط ایوان تونی در دقیقه ۵۸ و گالنو در دقیقه ۷۵، دو بار دروازه حریف را باز کنند و کامبکی روحیه‌بخش را رقم بزنند.

با این نتیجه، الاهلی عربستان انتظار حریف خود در فینال را می‌کشد. حریف دوم از دیدار دوم مرحله نیمه نهایی میان شباب الاهلی امارات و تیم ماچیدا ژاپن در روز سه‌شنبه مشخص خواهد شد.

257 251

کد مطلب 2208262

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین