مذاكرات اسلام آباد

واکنش زیدآبادی به اظهارات امروز علم الهدی/ اگر مذاکره برای توافق نیست برای چیست؟ تفریح، وقت‌گذرانی، ترس از طرف مقابل یا فریبکاری؟

یک فعال سیاسی اصلاح طلب در واکنش به اظهارات امام جمعه مشهد گفت مذاکره از ابتدای خلقت برای توافق انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد زیدآبادی روزنامه نگار اصلاح طلب در کانال تلگرامی خود نوشت:

سایت شفقنا از قول سید احمد علم‌الهدی امام جمعهٔ مشهد گزارش داده‌ است: «امروز در کشور کسی به دنبال توافق نیست، البته مسئلهٔ مذاکره جدا از توافق است!»

از ابتدای خلقت بشر تا کنون، اگر مذاکره‌ای بین دو طرف صورت گرفته در درجهٔ نخست، به قصد توافق بوده است. مذاکره بدون قصد توافق، یا برای تفریح است، یا برای وقت‌گذرانی است، یا از روی ترس از طرف مقابل است و یا به منظور فریبکاری است! 

حالا که به نظر آقای علم‌الهدی مذاکرهٔ ایران با آمریکا به قصد توافق نیست، خوب است روشن کند که پس مشخصاً به چه قصدی است؟ 

31211

کد مطلب 2209768

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین