مذاكرات اسلام آباد

زیدآبادی: «میانه‌روی» از سوی برخی‌جناح‌ها در ایران به عنوان یک رذیلت سیاسی تعبیر شد اما ادعای میانه روی آمریکا ببر و پلنگ را به خنده می اندازد

زیدآبادی نوشت: ما می‌دانیم که طی سالیان دراز، "میانه‌روی" از سوی برخی‌جناح‌های قدرتمند در ایران به عنوان یک رذیلت سیاسی و مترادف وادادگی و تسلیم‌طلبی معرفی شده و به جایش تندروی تحت عناوین انقلابی‌گری مورد ستایش قرار گرفته است. در این میان اما پرسش این است که آیا از نگاه روبیو "میانه‌روی" واقعاً فضیلت سیاسی محسوب می‌شود و اگر می‌شود، خودش، دولت متبوعش و رهبران مورد حمایتش بخصوص در اسرائیل از میانه‌روی سهم و بهره‌ای دارند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد زیدآبادی تحلیلگر سیاسی در کانال تلگرامی خود نوشت: مارکو روبیو وزیر خارجهٔ آمریکا کل هیئت حاکمهٔ جمهوری اسلامی را "تندرو" دانسته و گفته است، هیچکدام از آنها "میانه‌رو" نیستند و تنها فرق‌شان فقط این است که عده‌ای از آنها به فراهم کردن نان مردم هم می‌اندیشند، اما عده‌ای دیگر صرفاً نگاه الهیاتی و آخرالزمانی دارند.
بله. ما می‌دانیم که طی سالیان دراز، "میانه‌روی" از سوی برخی‌جناح‌های قدرتمند در ایران به عنوان یک رذیلت سیاسی و مترادف وادادگی و تسلیم‌طلبی معرفی شده و به جایش تندروی تحت عناوین انقلابی‌گری مورد ستایش قرار گرفته است.
در این میان اما پرسش این است که آیا از نگاه روبیو "میانه‌روی" واقعاً فضیلت سیاسی محسوب می‌شود و اگر می‌شود، خودش، دولت متبوعش و رهبران مورد حمایتش بخصوص در اسرائیل از میانه‌روی سهم و بهره‌ای دارند؟
آیا شخص روبیو میانه‌رو است؟ رئیسش ترامپ با میانه‌روی میانه‌ای دارد؟ وزرای جنگ و خزانه‌داری دولت متبوعش به میانه‌رویی روی خوش نشان داده‌اند؟ رفقا و هم‌حزبی‌هایش در کنگره مثل تد کروز و لیندسی گراهام بویی از میانه‌روی برده‌اند؟ رهبران مورد حمایت آنها در اسرائیل نظیر نتانیاهو و کاتز و اسموتریچ و بن‌گویر از کوچهٔ میانه‌روی رد شده‌اند؟ سفیر روبیو در تل‌آویو رنگی از میانه‌روی دارد؟
واقعیت این است که که نیروهای حاکم بر آمریکا و اسرائیل در شرایط کنونی، جزو تندترین و افراطی‌ترین موجودات تاریخ جوامع آنهایند و سیاست‌های تندروانهٔ خود را در کمال بی‌رحمی و خونسردی دنبال می‌کنند. با این وضع اسفبار، ادعای میانه‌روی داشتن و تندروی دیگران را به رخ کشیدن، ببر و پلنگ را هم به خنده می‌اندازد!
در واقع چنین وقاحتی فقط از دار و دستهٔ ترامپ و باند تبهکار نتانیاهو برمی‌آید!

31216

کد مطلب 2211788

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 4 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین