به گزارش خبرآنلاین از خراسان، سعید اصغریان در گفتوگویی با اعلام این خبر، افزود: از مجموع افرادی که در فروردینماه خونشان را اهدا کردند، ۱۱۱۲نفر از بانوان مشارکت داشتند که نسبتبه ۸۳۴نفر در فروردین۱۴۰۴، نشاندهنده رشد در این زمینه است؛ اهدای خون بار اول نیز ۳۵۵۷نفر بوده است.
وی در ادامه با اجرای پویشی در استان افزود: همزمان با هفته معلم و بهمنظور آموزش و نهادینهسازی اهمیت اهدای خون برای کودکان و نوجوانان، طرحی با شعار از «بابا نان داد» تا «بابا خون داد» اجرا میشود.
اصغریان در این باره گفت: این پویش با الهام از خاطرات زیبا و مشترک دوران کودکی و با استفاده از جملاتی ماندگار در کتابهای درسی، همچون «بابا نان داد»، سعی دارد پیوندی میان نسلهای گذشته و آینده برقرار کند.
مدیرکل انتقال خون استان خراسان رضوی افزود: هدف اصلی این پویش، شکلگیری نگرش مثبت و مسئولانه نسبت به مسئولیتهای انسانی و اجتماعی است و انتظار داریم که این فرهنگ ارزشمند در میان کودکان و نوجوانان نهادینه شود.
وی بیان کرد: ما معتقدیم آموزش در سنین پایین، کلید واژهای اساسی است و این پویش فرصتی است تا با زنده نگهداشتن این ارزشها، همچون یادآوری معلمان و ارزشهای انسانی، اهدای خون بهعنوان یک عمل خیر و مسئولانه را در ذهن نسل آینده فرهنگسازی کنیم.




نظر شما