به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آیت الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید در دیدار مدیر کل جدید صدا و سیمای مرکز قم از زحمات مدیر کل سابق تشکر و برای مدیر کل جدید آرزوی موفقیت کرد.
به روایت مهر، این مرجع تقلید با اشاره به نقش مهم صدا و سیما در انعکاس حقایق جامعه گفت: اولویت اول رسانه ملی باید تلاش برای ایجاد وحدت و همدلی در سطوح مختلف باشد و از اظهار نظر غیر موثق و طرح موضوعات اختلافی بهطور جدی جلوگیری شود.
آیت الله نوری همدانی با قدردانی از نقش صدا و سیما در دو جنگ اخیر گفت: رسانه ملی توانست با همه مشکلات، اطلاع رسانی مناسبی از عملکرد نیروهای مسلح داشته باشد خصوصاً صدا و سیمای قم هم توفیقات خوبی داشته است.
این مرجع تقلید از حضور ارزشمند مردم در تجمعات حمایت از نظام و انقلاب و رهبری تشکر کرد و گفت: همه در کنار رهبری باشند و اختلاف و افتراق را کنار بگذارند تا از سوءاستفاده دشمن جلوگیری شود.
31216




نظر شما