مذاكرات اسلام آباد

از کنفدراسیون کبدی آسیا چه خبر؛ دفتر مقر در ایران بالاخره افتتاح می شود؟

رئیس ایرانی کنفدراسیون کبدی آسیا درباره برنامه های این کنفدراسیون و افتتاح مقر آن در ایران صحبت کرد.

به گزارش خبرآنلاین؛ در حالی که وارد چهارمین سال ریاست ایران بر ریاست کنفدراسیون آسیا شده ایم، این سوال باقی است که این پست مهم آسیایی چه دستاوردی برایمان داشته؟ عباس اورسجی رییس کنفدراسیون کبدی آسیا در پاسخ به این سئوال گفت: از آنجا که تا قبل از این تاریخ کنفدراسیون آسیا و فدراسیون جهانی در اختیار هندی ها بوده، یک مکان داشت و ما جایی و مکانی برای مقر کنفدراسیون آسیا نداشتیم. از سوی دیگر قوانین و مقرراتی و تقویمی هم وجود نداشت اما به محض انتخاب به این سمت، قوانین و مقررات کنفدراسیون آسیا، قوانین داوری، نحوه برگزاری مسابقات آسیایی جوانان و بزرگسالان، مسابقات قهرمانی آسیایی مردان و زنان و توسعه کبدی در آسیایی میانه و کشورهای عربی و البته ساختار کمیته ها را در دستور کار قرار دادیم.

وی افزود: گنجاندن رشته ورزشی کبدی در بازیهای جوانان آسیا که امسال در بحرین برگزار شد، یکی از مهمترین و بزرگترین اتفاقات بود. همچنین مقدمات حضور کبدی را در بازیهای جهانی ارتش‌های جهان سیزم هم با تلاش ایران و تلاش فرماندهی محترم ارتش جمهوری اسلامی ایران را فراهم کردیم که بدلیل جنگ ناجوانمردانه علیه ایران فعلا سیزم آسیا مسابقات خود را به تعویق انداخته ولی یقینا کبدی با حمایت تربیت بدنی نیروهای مسلح جزو ورزش های رسمی بازیهای سیزم خواهد بود.

رئیس کنفدراسیون کبدی آسیا درباره مقر این کنفدراسیون که قرار است در ایران باشد، توضیح داد: مقر کنفدراسیون کبدی آسیا برای نخستین بار با حمایت وزارت وررش و کمیته‌ ملی المپیک بزودی در تهران آماده بهره برداری خواهد شد. البته شورای شهر تهران بخصوص آخوندی قبل از حمله آمریکا قول کمک داده بودند که امیدواریم با کمک این عریزان آخرین مرحله تکمیل مقر آسیایی کبدی آسیا هم انجام شود و افتخاری بزرگ بنام ایران برای همیشه ثبت شود.

اورسجی در پایان با اشاره به برنامه های اجرا شده توسط کنفدراسیون کبدی آسیا در یک سال اخیر گفت: طی این مدت که ایران ریاست کنفدراسیون آسیا را داشته، با وجود تمامی مشکلات منطقه ای هر سال یک دوره مسابقات جهانی و آسیایی را داشته ایم در حالیکه قبلا هر دو سال یکبار یک دوره مسابقات توسط هند برگزار می شد و اصلا توجهی به جوانان و یا ساحلی نمی شد. در حالیکه در حال حاضر ایران در داوری آسیا بیشترین تعداد داوران را در مسابقات دارد، یک دوره کلاس بین المللی داوری برای اولین بار در آکادمی برگزار کردیم. توسعه کبدی به آفریقا و غرب آسیا مثل عراق لبنان سوریه، فلسطین و آسیای میانه مثل قرقیزستان، ترکمنستان، تاجیکستان و ازبکستان را به انجام رساندیم. برنامه ریزی های مفصلی داریم که با استقرار کمیته ها در مقر akf کنفدراسیون کبدی آسیا در تهران برنامه های وسیع تری را به مرحله اجرا در خواهیم آورد.

253 258

کد مطلب 2214418

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 12 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین