مذاكرات اسلام آباد

۰ نفر
۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۵
پرداخت ودیعه مسکن به آسیب دیدگان جنگ

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: ودیعه مسکن برای تعمیر و ساخت خانه‌های آسیب دیده و یا تخریب شده در جنگ از ۴۰۰ میلیون تا دو میلیارد تومان پرداخت می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین،عبدالرضا گلپایگانی در حاشیه سفر به میناب اظهار کرد: ودیعه مسکن برای تعمیر و ساخت خانه‌های آسیب دیده و یا تخریب شده در جنگ از ۴۰۰ میلیون تا دو میلیارد تومان پرداخت می‌شود.

گلپایگانی افزود: این وام متناسب با نرخ شهرستان، مراکز استان و کلان شهرها از محل مبلغ رهن که در اختیار بانک‌های مسکن قرار گرفته به مالکان پرونده‌های تشکیل شده پرداخت می‌شود.

وی گفت: ساخت خانه‌هایی که ویران شده در کلان شهرها به عهده شهرداری‌ها و در سایر شهرستان‌های کشور با محوریت بنیاد مسکن است.

معاون وزیر و هیئت همراه پس از بازدید از دبستان شجره طیبه، برای غبار روبی قبور مطهر شهدا به گلزار شهدای دانش آموزی رفتند.

کد مطلب 2216510

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 10 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین