مذاكرات اسلام آباد

خاطرات هاشمی: شورای نگهبان، لایحه اختیارات رئیس‌جمهور را با ۱۰ ایراد رد کرده

آقای علی لاریجانی [رئیس سازمان صداوسیما] در جواب تحقیق و تفحص مجلس می‌گوید، اقدامی سیاست‌بازانه است و او هم از قوه قضائیه خواسته‌ که به مسئله رسیدگی کنند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از گروه رسانه‌ای شرق، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در خاطرات روز ۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۲ نوشت: دیروز اعلان شد، انفجاری در یکی از ناوهای جنگی آمریکا در خلیج‌فارس، باعث زخمی‌شدن ۱۱ خدمه ناو شده است؛ بدون توضیح درباره علت انفجار. جرج بوش [رئیس‌جمهور آمریکا]، در نطقی برای چندمین بار از اطلاعات مربوط به سیاست هسته‌ای‌ شدن ایران ابراز نگرانی کرده و از کشورهای دیگر خواسته است، برای جلوگیری از این حرکت ایران با آمریکا همکاری کنند. فشارهای تبلیغاتی‌ آمریکا در این خصوص در هفته‌های اخیر شدت یافته، درحالی‌که‌ آقای [غلامرضا] آقازاده [رئیس سازمان انرژی اتمی] هم‌اکنون در محل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، مشغول مذاکره است و صریحاً می‌گوید، اقدامات هسته‌ای ایران، مکشوف و صلح‌آمیز است.

نامه ۱۵۰ نفر از نمایندگان مجلس که این هفته در مجلس خوانده شد و خواستار اصلاح سیاست خارجی شده‌اند، به نوعی اعتراض به سیاست رهبری در مورد آمریکا و مصر است و اعتراض به ضعف‌ کار دولت هم مورد توجه محافل سیاسی است. شورای نگهبان، لایحه اختیارات رئیس‌جمهور را با ۱۰ ایراد رد کرده است و انعکاس وسیعی دارد.

جلسه مهاجمان با سران معارضه در بغداد، برای ایجاد حکومت موقت هم مهم است‌ که دیروز انجام شد و نشان می‌دهد، آمریکا از فکر اداره مستقیم عراق‌ که قبلاً اعلان‌ کرده بود، منصرف شده است. کشته ‌شدن یک سرباز آمریکایی در بغداد به ضرب‌ گلوله یک نفر ناشناس، نشان از مشکلات آینده مهاجمان در عراق دارد.

برای اقامه نمازجمعه به دانشگاه تهران رفتم. خطبه‌ای درباره عجله و خطبه‌ای در مناسبت‌های هفته ایراد کردم.

ظهر بستگان میهمانمان بودند. آقای حسین مرعشی که به افغانستان سفر کرده بود، از مشکلات و عقب‌ماندگی‌های آن شرحی داد. آقای علی لاریجانی [رئیس سازمان صداوسیما] در جواب تحقیق و تفحص مجلس می‌گوید، اقدامی سیاست‌بازانه است و او هم از قوه قضائیه خواسته‌ که به مسئله رسیدگی کنند.

آقای سیدمحمدباقر حکیم [رئیس مجلس اعلای انقلاب اسلامی]، قبل از خطبه‌های جمعه، به عنوان خداحافظی و تشکر صحبت کرد و اظهارات خوبی داشت. من هم از ایشان تجلیل‌ کردم و برای‌شان توفیق طلب نمودم. بعد از ۲۴ سال فعالیت در ایران، عازم عراق است.

اخباری‌ آمده‌ که آمریکا خلع سلاح منافقین [سازمان مجاهدین خلق] را در عراق‌ آغاز کرده است. در عربستان، یک گروه مسلح ۱۹ نفره‌ای‌ کشف و بازداشت شده‌اند. گفته‌ شده که با القاعده ارتباط دارند. در کابل، دو انفجار قوی شهر را لرزاند. در تصادف قطار و اتوبوس حامل توریست‌های‌ آلمانی در مجارستان ۲۷ نفر کشته شدند.

۲۵۹

کد مطلب 2216729

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 9 =