مذاكرات اسلام آباد

واکنش بزیک به شایعه بازگشت مهدوی‌کیا به پرسپولیس

ادموند بزیک به احتمال همکاری با مهدی مهدوی‌کیا در آکادمی پرسپولیس واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ بزیک که در دوران بازی رابطه نزدیکی با مهدی مهدوی‌کیا داشت و در سال‌های گذشته نیز در آکادمی کیا همکاری مشترک با او را تجربه کرده بود، امروز در نشست خبری خود به سوالی درباره احتمال تعامل با مهدوی‌کیا در آکادمی پرسپولیس پاسخ داد.

مدیر جدید آکادمی سرخ‌ها با اشاره به رفاقت قدیمی‌اش با مهدوی‌کیا تاکید کرد در صورت نیاز حتما از تجربیات او در مسیر توسعه فوتبال پایه پرسپولیس استفاده خواهد شد. او در این باره گفت: من و آقای مهدوی‌کیا فارغ از دوستی، مثل برادر هستیم. درست است که شروع کار من در راه‌آهن و سپس پرسپولیس بود اما در کیا مدرسه فوتبال و بخشی از مجموعه دست من بود.

بزیک در ادامه گفت: آقای مهدوی‌کیا در حال حاضر در لیگ یک امارات با تیم بزرگسالان کار می‌کنند و برادر ایشان اینجا کارهای مدیریتی کیا را انجام می‌دهند، اما اگر لازم باشد، صد درصد این کار را می‌کنیم، چون مهدی قبل از اینکه کیایی باشد، پرسپولیسی است و قطعا از تجربیاتش استفاده می‌کنم، همانطور که ایشان از تجربیات من استفاده کرد. ما دوستان خوبی هستیم و قطعا در کار هم به یکدیگر کمک می‌کنیم.

۲۵۸ ۲۵۸

کد مطلب 2217711

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 8 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین