هشدار دادستان اصفهان به اخلاگران بازار/سامانه گزارش مردمی مقابله با احتکار و گرانفروشی فعال شد

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان گفت: دستگاه قضایی مصمم که نظارت‌ها بر بازار تشدید و برخورد با محتکرین و گران‌فروشان قاطع و بازدارنده باشد.

به گزارش خبرآنلاین از اصفهان  سید محمد موسویان در جلسه امروز ستاد تنظیم بازار استان اظهار کرد: نظارت‌ها بر بازار تشدید و برخورد با محتکرین و گران‌فروشان قاطع و بازدارنده باشد و در این خصوص دستگاه قضایی مصمم است و چنانچه گزارشی در این خصوص توسط ضابطین به دادستانی اعلام گردد قطعاً برخورد قاطع و بازدارنده خواهد بود.

وی با اشاره به شرایط حساس کشور گفت: دشمن برنامه‌هایی را برای مباحث اقتصادی و معیشتی دارد و قطعاً می‌بایست با هم‌افزایی همه دستگاه‌ها ضمن خنثی کردن این برنامه‌های شوم به معیشت مردم هم کمک شود و همه دستگاه‌ها باید در این زمینه به تکلیف خود عمل نمایند.

وی خاطرنشان کرد: افزایش قیمت برخی از کالاها توسط دستگاه‌های متولی ممنوع اعلام شده؛ ولیکن در بازار شاهد افزایش این اقلام در بازار هستیم که می‌بایست در این خصوص دستگاه‌های نظارتی به این موضوع ورود کرده و این افراد را به دستگاه قضایی و تعزیرات معرفی کنند.

این مقام قضایی استان گفت: همواره رصد بازار و مبارزه با محتکرین وگرانفروشان مورد تاکید رئیس قوه قضاییه و دادستان کل کشور بوده و در این راستا سامانه دریافت گزارشات مردمی به نشانی dadsetani.ir راه اندازی گردید و شهروندان می توانند به این سایت مراجعه و گزارش های خود را در خصوص اخلال در توزیع، احتکار و گران فروشی کالاهای اساسی و مایحتاج عمومی را ثبت نمایند.

48

کد مطلب 2224155

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 0 =

آخرین اخبار