زیدآبادی: فرصت بعد از توافق را برای عبور از نفرت از دست بدهیم، کشور وارد چاهی می‌شود که بیرون آمدن از آن دیگر با خداست!

یک فعال سیاسی تاکید کرد: توافق خواه ناخواه آغاز یک دوران جدید و در نتیجه یک فرصت تاریخی و نقطه‌عطف در تاریخ معاصر ایران است. آن را درنیابیم از دست می‌رود و با از دست رفتنش، کشور وارد چاهی می‌شود که بیرون آمدن از آن دیگر با خداست!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد زیدآبادی در کانال تلگرامی خود در یادداشتی با عنوان «اگر توافق شود!» نوشت:

اگر توافق ایران و آمریکا به سرانجام مطمئنی برسد که به امید خدا می‌رسد، همهٔ نیروهای سیاسی و اقشار اجتماعی کشور لازم است از گفتمان‌های عمدتاً زهرآلود و آغشته به کین و نفرت گذشته عبور کنند و وارد فضای تازه‌ای شوند.

همهٔ ما ایرانی‌ها در سال‌های اخیر آسیب بسیار دیده‌ایم و رنج بسیار کشیده‌ایم. دیگر واقعاً از هر جهت بس است! جامعه ما به هوای تازه و فضای تنفس بازتری نیاز دارد. یک توافق معطوف به رفع تهدیدها و فشارها و تحریم‌های بیرونی، ما به ازای داخلی‌اش باید آرامش سیاسی و مدارای فرهنگی و رونق اقتصادی و انسجام ملی باشد و دستیابی به اینها نیازمند تجدیدنظر در رویه‌های تنگ‌نظرانه و خشونت‌آمیزی است که تقریباً همگان را به خود آلوده کرده است.

توافق خواه ناخواه آغاز یک دوران جدید و در نتیجه یک فرصت تاریخی و نقطه‌عطف در تاریخ معاصر ایران است. آن را درنیابیم از دست می‌رود و با از دست رفتنش، کشور وارد چاهی می‌شود که بیرون آمدن از آن دیگر با خداست!

امیدوارم عید اضحی طلیعهٔ تحول به سمت درست از جانب تمام ایرانیان باشد.

۳۱۲۲۱

کد مطلب 2224980

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 12 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین