نگرانی رسانه‌های بلژیک از تیم‌ملی ایران

تیم ملی ایران در دومین بازی مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ روز ۳۱ خرداد به مصاف بلژیک ستاره‌محور می‌رود؛ تیمی که به گفته سرمربیاش شناخت زیادی از ایران ندارد اما رسانه‌های بلژیک پس از کامبک ایران مقابل گامبیا، به او «هشدار» داده‌اند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ تیم ملی ایران در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ ابتدا روز ۲۶ خرداد به مصاف نیوزیلند میرود و سپس روز ۳۱ خرداد در دومین بازی، برابر بلژیک قرار می‌گیرد. کادرفنی به رهبری قلعه‌نویی تمرکز اصلی را روی بازی اول گذاشته تا با پیروزی در آن، شاگردان با آرامش و آمادگی بیشتری به دیدار سخت مقابل بلژیک بروند.

بلژیک که با ستارگانی چون کوین دی‌بروینه، تیبو کورتوا و جرمی دوکو شناخته می‌شود، پانزدهمین حضور خود در جام جهانی را تجربه می‌کند. بهترین نتیجه این تیم مقام سومی در ۲۰۱۸ بوده و پس از حذف تلخ از دور گروهی در دوره قبل، حالا با چهارمین حضور متوالی، نگاهی جدی حتی به فینال دارد.

رودی گارسیا، سرمربی بلژیک، در گفت‌وگو با سایت فیفا تأکید کرده اولویت اصلی تیمش صدرنشینی در گروه G و باقی ماندن در سیاتل برای مراحل حذفی است. او ضمن احترام به حریفان، گفته شناخت زیادی از ایران و نیوزیلند ندارد، اما مصر را به خوبی می‌شناسد و از شاگرد سابق خود، محمد صلاح، نام برده است.

با این حال، رسانه بلژیکی «والفوت» پس از برد شب گذشته ایران برابر گامبیا (با وجود نیمه اول ضعیف و کامبک در نیمه دوم)، با تیتر «هشدار برای رودی گارسیا» به توانایی تیم ملی ایران در جبران نتایج اشاره کرده است. این برد توجه رسانه‌های کشورهای همگروه به ویژه بلژیک را جلب کرده و حالا ایران با ارائه بازی هجومی در نیمه دوم، هشدار جدی به شیاطین سرخ داده است.

257 251

کد مطلب 2226153

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین