امام جمعه اردبیل: چرخش مواضع ترامپ، نشانه اقتدار ایران است

امام جمعه اردبیل گفت: ایران به عنوان یک قدرت بزرگ و چهارمین ابر قدرت شناخته شده و از این به بعد تمام کشورها براساس همین نگاه با ایران تعامل خواهند کرد و این یک پیروزی بزرگ برای ملت است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان اردبیل، آیت الله سید حسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل در خطبه های نماز جمعه در مصلای اردبیل با ارائه تبیینی در خصوص محاسن جنگ اخیر اظهار کرد: بر ما جنگی تحمیل کردند که آخر آن توافقی شد که همه اطلاع دارید در اثر اقتدار نیروهای مسلح و حضور حماسی ملت در میدان، دشمن امتیازات مهمی روی کاغذ به ما داد روی هم رفته این جنگ به همراه این توافق هم محاسن بزرگی دارد و هم خطراتی دارد اول به محاسن ماجرا وارد می‌شویم.

وی افزود: دشمن برای تغییر نظام آمده بود می‌خواست در سه روز نظام را ساقط کند لیندسی گراهام که یک ایران ستیز کامل و کینه‌ای است می‌گفت این رژیم دو هفته دیگر به زانو در خواهد آمد و سقوط خواهد کرد ولی موفق نشدند خطر بزرگ رفع شد این یک پیروزی بزرگ است و ترامپ در اول حمله با افتخار می‌گفت می‌خواهم نظام را تغییر دهم و در آخر جنگ ۳۰۰ میلیارد دلار می‌دهد تا نظام باقی بماند!

وی ادامه داد: در اول جنگ ترامپ با صراحت چندین بار گفت برای تغییر نظام آمده ام و سیصد بار وعده کمک به اپوزیسیون جهت تغییر نظام داد و حالا با دیدن اقتدار ایران می‌گوید من هیچ وقت مدعی تغییر حکومت در ایران نبوده ام! خانم هیلاری کلینتون بعد از شنیدن سخن او می‌گوید من در مدتی که با ترامپ کار کردم دیدم او به دو چیز به شدت عشق دارد: اسقاط نظام ایران و عادی سازی عربستان با اسرائیل.

خطیب جمعه اردبیل گفت: ترامپ بارها گفت ارتش آنها را از بین بردیم نیروی دریایی آنها را کاملاً محو کردیم نیروی هوایی ندارند موشک‌های آنها را از بین بردیم زاغه‌های مهمات را از بین بردیم فرماندهان آنها را کشتیم دیگر چیزی ندارند حالا در آمریکا از او می‌پرسند اگر همه چیز از بین رفته بود چرا توافقی بستی که تمام بندهای آن به نفع ایران است؟!

او اضافه کرد: می‌خواست ملت ما را علیه نظام عاصی کند و همه به عنوان اعتراض به جنگ به خیابان بیایند ولی برعکس شد و ملت ما شاهکار کردند و این یک پیروزی است؛ می‌خواستند کل زیرساخت‌های ما را نابود کنند نتوانستند و این یک پیروزی است.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: صد روز تاب آوری نظامی در برابر ارتشی که آخرین تکنولوژی های نظامی را در اختیار دارد موفقیت بسیار بزرگی است صد روز با ملت ما جنگیدند اما در مدت صد روز نتوانستند نه ملت ما و نه نیروهای مسلح ما و نه اراده مسئولین ما را بشکنند و این یک پیروزی بزرگ است.

او اظهار کرد: ترامپ با طوفان توییتری و با غوغای رسانه‌ای تلاش کرد راوی فتح باشد ولی به اتفاق تمام محللین و محققین محبوبیت خود را از دست داد و در داخل خود آمریکا رئیس جمهور روانی و دیوانه نام گرفت و بارها با مطبوعات آمریکا به دعوا برخاست که چرا راوی فتح ایران شده اید این یک پیروزی بزرگ برای ماست.

امام جمعه اردبیل: چرخش مواضع ترامپ، نشانه اقتدار ایران است

وی تاکید کرد: در این جنگ هم آمریکا و هم اسرائیل به یقین رسیدند که اپوزیسیونی که برای ما تعیین کرده اند ذره‌ای در ایران وزن و جایگاه ندارد و برای سرگرمی، استهزاء ، مطایبه و کاریکاتور خوب است! آنها مدام آمریکا و اسرائیل را برای حمله به ایران و کشتن ایرانی‌ها و کشتن کودکان تشویق می‌کردند به همین جهت برای همیشه از سپهر سیاسی ایران حذف شدند و این پیروزی بزرگی برای ایران است.

وی اضافه کرد: آمریکا و اسرائیل هیچ باور نمی‌کردند که ایران جرات حمله به پایگاه‌های آمریکا را داشته باشد. این پایگاه‌ها برای اشراف به چین و روسیه طراحی شده بود آخرین تکنولوژی‌های راداری، جاسوسی و ماهواره‌ای در آن تعبیه شده بود ارزش مالی آنها فوق العاده بود سال‌های متمادی دیگر آمریکا نمی‌تواند آنها را بسازد، بله! آنها فکر نمی‌کردند ایران به این پایگاه‌ها حمله کند در حمله ایران ثروتی نفله شده که آن طرفش ناپیداست و مغزها از آن سوت می‌کشد و دولت آمریکا به خاطر ترس از اعتراض آمریکایی‌ها آن را منتشر نمی‌کند این یک پیروزی بزرگ برای ما بود.

امام جمعه اردبیل گفت: کرامت و بلند مرتبگی نیاز اصیل برای ملت‌هاست همه ملت ها می‌خواهند در دنیا با علو مقام و با رفعت جایگاه شناخته شوند این جنگ و اقتدار ایران باعث شد که ترامپ به صدها دروغ، خلف وعده، دریوزگی و التماس پناه ببرد و هیچ آبرویی برای آمریکا و ملت آمریکا نگذاشت او آمریکا را در چشم جهانیان له کرد و این نتیجه شکسته شدن او در برابر ایران بود این یک ظفر و پیروزی بزرگ برای ایران است (فیا له من فوز و نجاح و انتصار)

آیت الله عاملی تصریح کرد: حجم حمله و حجم آتش تهیه ایران و حجم موشک‌ها قطعاً باعث شد که احتمال حمله به ایران در آینده توسط آمریکا و اسرائیل صفر شود مگر اینکه انسجام ملی به هم بخورد و جامعه دو قطبی شود و آنها جری شوند اینکه احتمال حمله در آینده صفر یا ضعیف شد یک پیروزی فوق العاده برای ایران است.

وی گفت: حمله های ایران همیشه واکنشی و عکس العملی بود برای اولین بار ایران معادله را عوض کرد به خاطر لبنان به اسرائیل حمله کرد این حادثه بسیار مهم بود ابعاد آن باز نشد این تغییر معادله یک کابوس بزرگ برای اسرائیل و آمریکا شد چون نشان داد سیطره به خاورمیانه از این به بعد با ایران است و پلیس منطقه برای گوشمالی مجرمین در منطقه ایران اسلامی است این یک پیروزی فوق العاده برای ایران است.

نماینده ولی فقیه در استان تصریح کرد: ایران به عنوان یک قدرت بزرگ و چهارمین ابر قدرت شناخته شد و از این به بعد تمام کشورها بر اساس همین نگاه با ایران تعامل خواهند کرد و این یک پیروزی بزرگ است.

وی گفت: بعد از این جنگ همسایه‌ها برای ایجاد ارتباط با ایران مسابقه می‌دهند دو هفته قبل از جنگ نماینده وزارت نیرو برای خرید برق به یک کشور همسایه رفت آنها حاضر نشدند قرارداد ببندند و گفتند به شما حمله خواهد شد و شما ساقط خواهید شد! حالا آنها قرارداد برق بسته اند، هیچ و علاوه بر آن به آقای پزشکیان پیغام فرستاده اند و گفته اند هرچه لازم دارید می‌دهیم تامین مالی هم لازم نیست می توانید سه ماه دیگر پول آن را بدهید این‌ها همه پیروزی است.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل گفت: ترامپ توافق فعلی را اولین بار که دید، طبق گفته خودش آن را نخواند و به آشغال دانی انداخت ولی آخر سر مجبور به امضاء آن شد و این یک پیروزی است.

آیت الله عاملی تصریح کرد: ترامپ با گفتن سخنان ناشایست به اوباما می‌گفت من برجام را پاره کردم چون می‌خواستم توافقی بهتر از توافق برجام با ایران ببندم در حالی که این توافق به مراتب بدتر از برجام برای آمریکاست و این یک پیروزی برای ایران است.

او گفت: برای اولین بار بین آمریکا و اسرائیل جدایی درست شد بعد از این توافق اختلاف بزرگی بین این دو درست شده است آمریکا پشت اسرائیل را خالی کرد هیچکس تصور نمی‌کرد که آمریکا روزی چنین کاری را بکند این اختلاف ولو ظاهری باشد برای ما یک پیروزی است.

وی ادامه داد: تا حال غرب و آمریکا خیال می‌کردند ایران بی‌ اهرم است و لذا به شدت علیه ایران تحکم و زورگویی می‌کردند در این جنگ معلوم شد که ایران یک اهرم بزرگ به نام تنگه هرمز دارد که اگر قلدری کنند آن را خواهد بست.

خطیب جمعه اردبیل اضافه کرد: در این جنگ تاب آوری صد روزه اقتصادی ایران برای دنیا ثابت شد این خیلی مهم است با اینکه از همه جا حتی از دریا در محاصره بود یعنی از این به بعد دشمن دیوانه است اگر روی محاصره اقتصادی ایران حساب باز کند و این یک پیروزی بزرگ است و قطعاً روی تصمیمات دشمن اثر خواهد گذاشت.

او تصریح کرد: ترامپ به عرب‌ها گفت شما از من می‌خواهید که با ایران توافق کنم من به شرطی توافق می‌کنم که شما همه با اسرائیل عادی‌سازی کنید اما کشورهای عربی هیچ کدام گوش نکردند این یک پیروزی است.از جنگ جهانی دوم به این طرف آمریکا هرچه اراده می کرد محقق می شد و حالا خبری از تحقق نیست این نشان افول یک امپراطوری است.

آیت الله عاملی اظهار کرد: تمام امید اروپا و آمریکا از اول برای تغییر نظام و سقوط جمهوری اسلامی به تشدید مشکلات اقتصادی به تورم بالا و دو رقمی و به محاسبه اقتصادی است به حدی که طراح تحریم‌ها ریچارد نفیو می‌گوید بگذارید ایران خودش خودش را تضعیف کند به ترامپ می‌گوید وظیفه تو تغییر نظام نیست بلکه وظیفه تو تضعیف نظام است تغییر نظام کار ملت ایران است.

وی اضافه کرد: سپس می‌گوید تحریم‌ها را اصلاً برندارید و با ایران یک توافق نیم بند ببندید نه توافق کامل او اعتقاد دارد که اگر اوضاع اقتصادی به همین منوال برود. سقوط جمهوری اسلامی حتمی است در این جنگ آنها مجبور شدند به توافقی راضی شوند که برای ایران فرجه اقتصادی خاص درست می‌کند هم درآمد تنگه و هم عودت پول‌های منجمد و هم برداشته شدن تحریم و این یک پیروزی بزرگ است.

وی اظهار کرد: تمام دولت‌های قبلی آمریکا می‌گفتند ما باید با حداکثر تحریم ایران را به حد رکوع برسانیم آنها باید از شدت گرسنگی در برابر ما رکوع کنند ترامپ با دیدن قدرت و اقتدار ایران می‌گوید اگر به تحریم ایران ادامه بدهیم ۹۱ میلیون ایرانی از گرسنگی می‌میرند این کار درستی نیست یعنی هم تحریم را باطل می‌کند و هم عملکرد دولت‌های آمریکایی در دهه های قبل را زیر سوال می‌برد.

امام جمعه اردبیل افزود: منافقین و سلطنت طلب‌ها در این جنگ با خاک یکسان شدند چون هرچه در دهه‌های گذشته علیه نظام بافته بودند همه پیله شد و جایگاه نظام در داخل و خارج کشور به طور خاص اوج گرفت آنها اگر ذره‌ای عقل داشته باشند دکان خود را بعد از ۴۷ سال حتماً می‌بندند این روزها سه طائفه خون گریه می‌کنند اسرائیل و صهیونیست‌ها منافقین و سلطنت طلب‌ها از این به بعد آمریکا قطعاً در بودجه سلطنت طلب‌ها و منافقین تجدید نظر خواهد کرد.

وی ادامه داد: اگر به توافق عمل شود و عملیات اسرائیل و حملات این رژیم شرور به لبنان قطع شود یک محبوبیت عظیم برای ایران در لبنان و در کشورهای اسلامی درست خواهد شد این اگر محقق شود واقعاً یک پیروزی استثنایی است که در اثر جنگ و شجاعت نیروهای مسلح درست شد.

امام جمعه اردبیل: چرخش مواضع ترامپ، نشانه اقتدار ایران است

نماینده ولی فقیه در استان خاطرنشان کرد: توجه شود که دولت لبنان چندین هفته با وساطت آمریکایی‌ها با هیات اسرائیلی در آمریکا مذاکره مستقیم کرد ولی نتوانست لبنان را از حملات اسرائیل نجات دهد.

خطیب جمعه اردبیل تضریح کرد: اسرائیل دل به حملات آمریکا و دل به محاصره دریایی و اقتصادی بسته بود و پیش بینی آنها این بود که در نهایت کشور را زمین خواهد زد الان می‌بیند همه برداشته می‌شود اگر بشنوید که مسئولین اسرائیل دق کرده اند تعجب نکنید به خاطر محاسبه دریایی دست و پایشان می‌رقصید.

وی ادامه داد: ترامپ سیصد بار به ایرانی‌ها گفت که ما به شما کمک خواهیم کرد به جمهوری اسلامی اعتراض کنید ما با شما هستیم سلاح هم می‌فرستیم ولی آخر سر تمام سخنان خود را باطل کرد و به جای آن تملق به مسئولین ارشد جمهوری اسلامی را شروع کرد این یک پیروزی عظیم است.

وی اضافه کرد: آمریکا و اروپا سالانه مبلغ خاصی در بودجه سنواتی خود علیه ایران تصویب می‌کردند تا ایران را به زمین بزنند در این جنگ و با این توافق کل هزینه‌های چندین ساله آنها نفله شد و جز حسرت عائد آنها نشد.

وی گفت: آمریکا، کشورهای اروپایی، اسرائیل و ارتجاع عرب ۴۷ سال علیه ایران سرمایه‌گذاری کرده بودند و از هیچ ضربه‌ای مضایقه نکرده بودند در این جنگ تمام زحمات آنها برای تضعیف ایران و اسقاط نظام جمهوری اسلامی باد فنا شد این روزها تحلیلگران اسرائیلی خون گریه می‌کنند و به ترامپ نفرین می‌فرستند نتانیاهو قادر به اقناع و قادر به جمع کردن اعتراضات نیست مبلغی که در این ۴۷ سال علیه ایران هزینه شد مبلغ افسانه‌ای است ولی مصداق این آیه شد:

وی ادامه داد: ما به آمریکا هیچ اعتمادی نداریم کسی که هر روز به یک رنگی می‌افتد و هر روز سهمی از دروغ دارد او اهل وفاء به عقد و وعد نیست تنظیم کنندگان توافق به عنوان تضمین می‌گویند عمل به توافق مرحله‌ای است و اگر دشمن به مراحل اولیه عمل نکند به مرحله دوم نمی‌رسیم من از طرف خودم و از طرف ملت عزیز عرض می‌کنم ما به شدت مراقب خواهیم بود اگر آمریکا کارشکنی کند و به بندهای توافق عمل نکند عکس العمل مسئولین را رصد خواهیم کرد اگر مسئولین طبق توافق پا پس نکشند و از اهرم تنگه استفاده نکنند حتماً فریاد خواهیم زد و حتماً دوباره به میدان خواهیم آمد.

وی گفت: علت اینکه مقام معظم رهبری این توافق را به خاطر تقاضای دولت پذیرفتند و اولاً و بالذات آن را قبول نکردند دقیقاً همین نکته است که دشمن پایبند به هیچ قانونی نیست از یک طرف رفع تحریم‌ها کار کنگره است و معلوم نیست اعضاء کنگره زیر بار بروند ثالثاً ممکن است رئیس جمهور آینده آمریکا ساز دیگری بزند چون این‌ها هیچ وقت خود را پایبند به قوانین بین‌المللی نمی‌دانند و بلکه به نهادهای بین‌المللی مثل سازمان ملل اهانت می‌کنند.

امام جمعه اردبیل اظهار کرد: در سال ۶۰ هنگام آزاد کردن گروگان‌ها ما با آمریکا قرارداد بستیم عمل نکرد در عراق گرفتار شد از ما کمک خواست قرارداد بستیم به آن عمل نکرد در افغانستان به محاصره افتاد سوخت نداشت از ما کمک خواست قرارداد بستیم به آن عمل نکرد در برجام ما به تمام بندها عمل کردیم آن را پاره کرد دوبار سر مذاکره بودیم به ما حمله کرد مذاکره معنایش التزام به گفتگوهاست ولی به التزام خود عمل نکرد زمان مصدق نیز به پیمان خود به مصدق عمل نکرد.

وی در خاتمه اظهار کرد: با صراحت عرض می کنم که با صدور بیانیه های بیشتر از طرف رهبر انقلاب آرامش و طمانینه کامل در دل ملت و نخبگان ما شکل می گیرد رفته رفته ملت ما متوجه می شود که شخصیتی بسیار فرهیخته ، نکته سنج، کاردان، شجاع ، مدبر و آینده نگر سکان دار کشور شده است.

کد مطلب 2235499

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 7 =

آخرین اخبار