به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ محمدرضا نجارزاده فرمانده انتظامی رودبار جنوب در این خصوص اظهار کرد: در پی وقوع یک فقره سرقت به عنف طلاجات از منزل شخصی یکی از شهروندان در یکی از محلههای شهر، موضوع بهصورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.
فرمانده انتظامی رودبار جنوب افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان با انجام اقدامات تخصصی، تحقیقات میدانی و بررسیهای اطلاعاتی موفق شدند سه نفر از عاملان این سرقت را شناسایی و دستگیر کنند.
وی با اشاره به بازرسی از مخفیگاه متهمان گفت: در این عملیات تمامی طلاجات مسروقه کشف و پس از طی مراحل قانونی به مالباخته تحویل داده شد.
نجارزاده خاطرنشان کرد: پلیس با قاطعیت با سارقان و برهمزنندگان امنیت عمومی برخورد خواهد کرد و از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.







نظر شما