مذاكرات‌ایران‌و‌آمریکا

کمیسیون تحقیق سازمان ملل بار دیگر رژیم صهیونیستی را متهم کرد

گزارش تحقیقاتی جدید سازمان ملل تاکید کرد، مقامات و نیروهای صهیونیست به عمد کودکان فلسطینی را هدف قرار داده‌اند که منجر به نسل‌کشی، جنایت علیه بشریت و جنایات جنگی در غزه و جنایات جنگی در کرانه باختری اشغالی شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، گزارش کمیسیون مستقل بین‌المللی تحقیق سازمان ملل در مورد سرزمین‌های اشغالی فلسطین، از جمله بیت‌المقدس شرقی، موارد نقض حقوق کودکان فلسطینی را از زمان آغاز جنگ در غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ بررسی کرده است که نتایج آن، امروز (سه‌شنبه) منتشر شد.

بنابر روایت ایسنا، این گزارش نشان می‌دهد که حدود ۳۰ درصد از کشته‌شدگان در جنگ غزه کودک بوده‌اند.

گزارش قبلی این کمیسیون در ماه سپتامبر نشان داد که رژیم صهیونیستی در غزه مرتکب نسل‌کشی شده و مقامات ارشد آن، از جمله بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر، این اقدامات را تحریک کرده‌اند.

هیات نمایندگی رژیم صهیونیستی در ژنو اعلام کرد دومین گزارش کمیسیون که آن را افتراآمیز خوانده، رد کرد.

کمیسیون سازمان ملل متحد در گزارش جدید خود اعلام کرد که کودکان فلسطینی در طول جنگ، از جمله پس از برقراری آتش‌بس در اکتبر ۲۰۲۵، به عمد هدف قرار گرفته و به شهادت رسیده‌اند. این کمیسیون تاکید کرد که این یک عنصر کلیدی برای اثبات قصد نسل‌کشی مقامات و نیروهای نظامی اسرائیل برای نابودی کامل یا جزئی فلسطینیان در غزه است.

سرینیواسان مورالیدهار، رئیس کمیسیون در بیانیه‌ای که همراه با گزارش منتشر شد، گفت: «شواهد نشان می‌دهد که کودکان فلسطینی عمداً توسط نیروهای اسرائیلی هدف قرار گرفته و کشته شده‌اند.»

این کمیسیون اعلام کرد که نیروهای صهیونیست با وجود افزایش تلفات کودکان، همچنان به استفاده از مهمات و سلاح‌های با قدرت تخریب بالا در مناطق مسکونی پرجمعیت ادامه دادند. این نشان می‌دهد که چنین حملاتی که منجر به کشته شدن کودکان در چنین تعداد بالایی شده، عمدی بوده است.

کمیسیون مستقل سازمان ملل همچنین گفت که معتقد است، کودکان به صورت جمعی هدف قرار گرفته‌اند، زیرا نیروهای نظامی اسرائیل کل جمعیت غیرنظامی را با حماس و سایر گروه‌های مسلح مرتبط می‌دانستند.

مورالیدار گفت که رژیم صهیونیستی با هدف قرار دادن کودکان، ظرفیت مردم فلسطین برای وجود داشتن، حیات و تعیین آینده خود را تضعیف می‌کند.

در این گزارش آمده است که شرایط تحمیل‌شده توسط رژیم صهیونیستی در غزه، از جمله حملات گسترده، آوارگی مکرر و گرسنگی ناشی از محاصره کمک‌ها، غذا و دارو به سلامت و رشد کودکان آسیب جدی رسانده و منجر به مرگ و میر آنها و ترومای قابل پیشگیری شده است.

این تحقیق همچنین نشان می دهد که حملات به مراکز درمانی بر بقای نوزادان تأثیر گذاشته و افزایش سقط جنین را گزارش کرده است و تقریباً همه کودکان در غزه به حمایت روانی نیاز دارند.

در کرانه باختری نیز، از جمله در بیت‌المقدس شرقی، کمیسیون افزایش شدید خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست علیه کودکان فلسطینی را مشاهده و شواهدی از شکنجه، از جمله خشونت جنسی و جنسیتی، در جریان دستگیری‌ها و بازداشت‌های دسته‌جمعی را ثبت کرد.

این کمیسیون خاطرنشان کرد که کودکان فلسطینی، به ویژه پسران در بازداشت مورد بدرفتاری سیستماتیک، از جمله لخت شدن اجباری، ضرب و جرح و محرومیت از غذا قرار گرفته‌اند.

این کمیسیون نتیجه گرفت که این رفتار، جنایات علیه بشریت، شکنجه و سایر اقدامات غیرانسانی است که باعث رنج زیاد یا آسیب جدی می‌شود.

رژیم صهیونیستی در پاسخ، اتهامات در کرانه باختری را نیز رد کرد.

۲۱۹

کد مطلب 2237416

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 14 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین