اشتباه بزرگ مدیرعامل سافت‌بانک / هر وقت به آن اشتباه فکر می‌کنم، گریه‌ام می‌گیرد

دنیای سرمایه‌گذاری در حوزه‌ی تکنولوژی گاهی می‌تواند بسیار عجیب و حسرت‌برانگیز باشد چراکه هر انتخاب می‌تواند پیامدهای بزرگی به‌همراه داشته باشد.

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از زومیت، ماسایوشی سان، مدیرعامل سافت‌بنک، در سال ۲۰۱۹ کل سهم ۴٫۹ درصدی خود از انویدیا را به قیمت ۳٫۶ میلیارد دلار فروخت. شاید سان فکر نمی‌کرد که انویدیا در سال‌های آینده به ارزشمندترین شرکت دنیا تبدیل خواهد شد.

اگر سان این سهم را نگه داشته بود، امروز ارزشش به بیش از ۱۷۸ میلیارد دلار می‌رسید. اون با تصمیمش سود نجومی ۱۷۴ میلیارد دلاری را از دست داد؛ آن هم یک تصمیم عجولانه در زمان افت موقت بازار.

مدیرعامل سافت‌بنک مدتی پیش در گفت‌وگو با جنسن هوانگ، مدیرعامل انویدیا با خنده و حسرت گفت: «هر وقت به فروختن آن سهم فکر می‌کنم، گریه‌ام می‌گیرد.»

باهوش‌ترین و بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاران دنیا هم گاهی طعمه‌ی ترس و نوسانات کوتاه‌مدت بازار می‌شوند. در بازار سرمایه کسانی هستند که همواره آینده‌نگری و صبر را فدای فرار از ضرر موقت می‌کنند.

۵۸۵۸

کد مطلب 2238054

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین