دادستان کل کشور، انتقادات تندی به ستاد مبارزه با مواد مخدر، رییس جمهور، وزارتخانه های اطلاعات و بهداشت درباره شیوع مواد مخدر کرد.

به گزارش خبرآنلاین این انتقاد غلامحسین محسنی اژه ای درحالی مطرح شد که دو روز پیش، مصطفی محمدنجار، وزیر کشور و دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر، در روز جهانی مبارزه با مواد مخدر گفت که مواد مخدر، معضلی کوچک در ایران است. 

دادستان کل کشور اما تلویحا پاسخ وزیر کشور را صبح پنجشنبه در همایش دادستانهای کشور داد و البته به دستگاه های دولتی هم انتقاد کرد.

او گفت: "قطعا توزیع و قاچاق و توسعه مواد مخدر در ایران جنبه سیاسی هم دارد. هر چند که در کنار این سیاستهای ضد ایرانی مافیا هم فعالیت می کنند. امروز هزاران جوان و زنان ما به سمت مواد مخدر روی آورده و بسیاری از آنها جان خود را از دست می دهند. امروز بر اثر همین مواد مخدر کانون خانواده دارد ضربه می بیند."

اژه ای گفت: "متاسفانه با اینکه در همسایگی ما عمده مواد مخدر در حال تولید است بعد از اشغال کشورهای همسایه توسط ناتو این تولیدات به 10 برابر افزایش یافته و این برای کشور ما تهدید است."

 

جرایم خشن، به خاطر مواد مخدر است

به گفته دادستان کل کشور، مواد مخدر سبب شده بسیاری از جرائم خشن در کشور رخ دهد: "بسیاری از قتلها و قمه کشیها و چاقوکشی ها به دلیل همین استفاده از مواد مخدر صنعتی است. چطور ممکن است جوانی پدر خود را با اره سر ببرد. افرادی که چند سال با هم دوست و رفیق بودند یک مرتبه رفیق صمیمی خودش را قطعه قطعه می کند و بعد می فهمیم هر دو ساعاتی قبل شیشه مصرف کرده بودند. امروز شاهد هستیم که مواد مخدر صنعتی جوانهای ما را از تحصیل و کار و زندگی بازداشته است. برخی از خانواده های متدین و خوب جامعه دارند رنج می برند."

اژه ای گفت: بدون تردید باید مجموعه ای از امکانات داشته باشیم تا بتوانیم با مواد مخدر مبارزه کرد. برای انجام این کار نیاز به شرایط و امکانات خاصی داریم.

او خطاب به دادستان های کل کشور گفت: "آقایان دادستانها با توجه به اهمیت مواد مخدر در کشور متاسفانه هنوز نظام پای کار نیامده است. ما منتظر حضور مجلس، دولت، قوه قضائیه، مردم، هنرمندان، نیروهای امنیتی و اطلاعاتی بسیج، رسانه ها، رسانه ملی و... هستیم تا بیشتر از گذشته پای کار بیایند و اگر این کار را نکنیم در آینده ای دور پشیمان خواهیم شد."

 

به اندازه مبارزه با ترور برای مواد مخدر هم هزینه می کنید؟

محسنی اژه ای خطاب به معاون وزیر اطلاعات که در این همایش بود، گفت: "معاون وزیر اطلاعات در این جلسه حضور دارند و من از ایشان سؤال دارم که ضرر یک ترور بیشتر است یا معضلاتی که از مواد مخدر ناشی می‌شود. آیا اقدامی که برای جلوگیری از ترور انجام می‌دهیم تا یک ناامنی مانند ترور به وجود نیاید به همان میزان در برخورد با مواد مخدر هم اقدام می‌کنند با وجود آنکه می‌دانم وزارت اطلاعات در این زمینه بسیار فعال است اما آیا به مقدار نیاز هم توجه شده است؟"

او همچنین وزارت بهداشت را هم خطاب قرار داد و گفت: "آیا وزارت بهداشت در زمان بودجه نویسی به فکر تاسیس مراکز درمانی است؟ به راستی قبول نداریم که بالاترین آمار زندانیان ما مربوط به مواد مخدر است. قبول نداریم که سرقتهای خرد ناشی از مواد مخدر است."

محسنی اژه ای گفت: اگر خودم مسئول دادستانی نبودم احساس مبارزه با مواد مخدر را نداشتم چون این خبر و خطر مواد مخدر به درستی به مسئولان منتقل نمی شود. رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر رئیس جمهور است. آیا به راستی تمام خطرات مواد مخدر برای همه وزرا و مسئولان و استانداران ما تشریح شده است.

 

سازمان یافته با مواد مخدر مبارزه نمی کنیم

او گفت: "ما باید فکر و طرحی نو داشته باشیم و گذشته خودمان را ارزیابی کنیم. اگر امروز وقتی خطر را احساس می کنیم و به کارمان اعتماد نداشته باشیم شکست می خوریم. دادستانهای کشور بدانید اگر همین کار را نمی کردید وضعیت خیلی بد بود. نگویید ما داریم با معلول مبارزه می کنیم.

دادستان کل کشور گفت: "همه قبول داریم مواد مخدر و تولید و توزیع آن دارای برنامه، مدیریت و پشتیبانی اطلاعاتی و لجستیکی است اما سوال اینجاست آیا مقابله ما هم نباید سازمان‌یافته باشد و آیا کاری که الان می‌کنیم سازمان یافته است؟ آیا دادستان‌ها برنامه‌ریزی شده جلو می‌روند در حالی که در برخی موارد دادسرا یک کار می‌کند و دادگاه کار دیگر. آیا سازمان زندان‌ها در زمان اعطای آزادی، عفو، رأی باز و اجرای طبقه‌بندی‌ها با دستگاه قضایی هماهنگ کار می‌کند؟ شاید در برخی موارد هماهنگی‌ها باشد اما به طور کامل نیست. آیا کمیسیون عفو و دادستانی کل کشور با همه بخش‌های دیگر هماهنگ هستند؟"

او گفت: "چه کسی باید اینها را سازمان بدهد. این وظیفه ستاد مبارزه با مواد مخدر است که هم خطر را گوشزد کند و هم این مسائل را ساماندهی و سازماندهی کند تا سازمان یافته جلو برویم."

4747

کد خبر 223932

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مردم IR ۱۰:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۸
    75 1
    به نظر اینجانب اگر در یک جامعه به امور جوانان اعم از: 1- امور تحصیلی مناسب 2- شغل مناسب 3- عدم گرانی و استرس و اختلاسهای گوناگون و اختلافات طبقاتی...... 4- تفریحات سالم در جامعه 5 - مهیا نمودن شرایط آسان برای ازدواج جوانان رسیدگی شود هیچ جوان ایرانی سراغ مواد مخدر نخواهد رفت. آمار بالای مصرف مواد مخدر عدم توجه به نیاز های جوانان می باشد. خبرآنلاین خواهشا پخش کن!!
  • بدون نام IR ۱۰:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۸
    78 0
    چه عجب مواد مخدر هم جزء مشكلات كشور به حساب اومد!
  • بدون نام US ۱۰:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۸
    75 1
    هزینه نمیکنند کار خودشون را راحت میکنند اعدام میکنند
  • ازاد IR ۱۲:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۸
    27 1
    مواد مخدر یکی از بزرگترین معضلات جامعه میباشد و متاسفانه در برخورد با ان کوتاهی زیاد بوده است واقای اژه ای درست می گویند و شایسته است وزارت اطلاعات با اقتداری که با سایر مسائل برخورد میکند با این مسئله نیز برخورد کند.
  • بدون نام IR ۱۴:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۸
    21 1
    وزیر محترم کشور: خیلی کار بدی میکنی که کنترلی بر امور مواد فروش و مصرف کننده نداری و انرا کوچک میدانی. برو پیش خانم دستجردی بپرس ایا مواد دارای پهن گاو و سرب و قیر و بخش لوزالمعده مرغ که تلخی ایجاد میکند ایا در مصرف کننده سرطان و عقیمی و بیماری روانی ایجاد میکند یا نه. مسلما تائید میکند که بله. وقتی اطلاع از روند توزیع و تبعات ان نداری چرا جوانان را در مرز به شهادت می رسانی.
  • بدون نام IR ۱۴:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۸
    16 0
    وزیر محترم کشور: در باغم در حواشی شهر لاهیجان امنیت جانی و مالی سرمایه گزاری از معتادان ندارم. از علف گرفته تا میوه باغ و .... را می دزدند. اگر این افراد را با تفنگ نابود کنم در بررسی دادگاه محکوم به دیه و اعدام نیز میشوم. زیرا این افراد معتاد به دلیل توجیهات مصرف مواد از اعدام و بررسی جرم معاف میشوند. بدترین وضعیت مواد فروشی در این شهر است. معتادان با تماسهای تلفنی ام با 110 دستگیر و 2 روز بعد مجدد ازاد اند. مشخص نیست مواد را از کجا تهیه میکنند. ایا نیروهایت در انتظامی اطلاع از مواد فروشان ندارند؟ اگر دارند چرا سرشاخه ها شناسایی نمیشود. باید پیش خدایی که اگر اعتقاد داری پاسخ گو باشی.
  • احمد IR ۱۵:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۸
    10 3
    دم آقای اژه ایی گرم...حرف درستی زده!مواد مخدر بلای جان ایرانیان شده.باید همت اساسی برای ریشه کن کردن کرد.
  • بدون نام IR ۱۵:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۸
    22 0
    حاچ اقا این خیلی خوب است که اقای وزیر اعتراف کرده اینقدر دراین دیار معضل های بزرگ هست که این حچم معتاد و مواد محدر کوجک است ازطرفی حاچ اقا اگر این مواد هم نبود تا مردم غم و اندوه خودرا فراموش کنند مچبور به خودکشی میشدند حاچ اقا جند خانواده را نشان دهم که درسال 91 هنوز گوشت ومرغ را نوبر نکرده اند وباعث خچلت مرد خانواده شده است جراشما بااهرم قضایی برخورد نمیکنید تادست چپاولگران را کوتاه کنید چطوراست که بیرون بودن موی یک خانم اچرای خکم اسلامی میطلبد ولی دزدان بیت المال دستشان قطع نمیشود
  • بدون نام IR ۱۷:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۸
    6 4
    وزارت بهداشت در درمان معتادان کوتاهی کرده و تا حالا کاری که در شان و منزلت نظام باشد را انجام نداده چرا تعرفه های درمان اعتیاد در مراکز خصوصی اینقدر بالاست؟ مردم قادر به پرداخت این هزینه ها نیستند؟ چرا مجلس از خانم وزیر در این ارتباط پاسخ نمیخواهد؟ در پایان جا دارد از اقای محسنی اژه ای که دست روی بزرگترین معضل اجتماعی کشور ما گذاشتند و از مسعولان درخواست چاره جویی کردند تشکر کنم.

آخرین اخبار