زینب کاظمخواه: بخشی از این نشست به سوالات خبرنگاران حول و حوش بستن پردیسهای سینمایی و همچنین اکران «بوسیدن روی ماه» اختصاص داشت.
چند وقت پیش پردیس سینمایی ملت که متعلق به شهرداری است، از سوی نیروی انتظامی به دلیل پخش فوتبال بسته شد که این موضوع بازتابهایی را به دنبال داشت، امیرخوراکیان در نشست صبح روز دوشنبه ترجیح داد آنچه در حوزه سینما اتفاق افتاده و میافتد در نشست مستقلی مورد بحث قرار گیرد تا بحثهای برنامههای سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تحت شعاع آن قرار نگیرد.
او همچنین گفت که بهتر است درباره بسته شدن سینما از نیروی انتظامی سوال کنید.
در ماههای اخیر چند فیلم به خاطر مخالفتهای حوزه هنری و شهرداری اکرانشان متوقف شد از جمله «گشت ارشاد» و «زندگی خصوصی». از سوی دیگر «پس کوچههای شمرون» و «خوابم میآد» دو فیلمی بودند که از سوی شهرداری مخالفتهایی برای اکرانشان صورت گرفت که رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در این باره توضیح داد: «ما با اکران فیلمها تا جایی مخالف نیستیم که مسایل اخلاقی جدی نداشته باشد و مورد اتفاق کارشناسان امور باشد، البته این را هم بگویم که ما رویکرد جدی در مخالفت با اکران فیلمها نداریم.»
او در عین حال از خبرنگاران خواست که این سوالات را فعلا نپرسند و اظهار امیدواری کرد مشکل با پادرمیانی شخصیتهای فرهنگی به نتیجه برسد.
وضعیت اکران فیلم «بوسیدن روی ماه» که با کمک شهرداری ساخته شده، اما برای نمایش آن مشکلاتی به وجود آمده، از دیگر پرسش های مطرح شده در این نشست بود که خوراکیان در مرود آن گفت: «مشکل اکران این فیلم برطرف شده است و در آینده اکران میشود.»
او همچنین از ساخت دو پروژه سینمایی دیگر از سوی شهرداری خبر داد، اما گفت فعلا درباره این دو فیلم حرفی نمیزند.
ساخت این دو فیلم البته با روال دیگری در شهرداری پیگیری شده است. به گفته خوراکیان برای اولین بار درباره موضوع این فیلمها بحث شده و بعد از بحثهای کارشناسی در نهایت فیلمنامه آن سفارش داده شده است.
سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران همچنین چند تله فیلم و چند انیمیشن را هم در دست ساخت دارد و در حوزه مستند نیز در حال انجام فعالیتهایی است.
یکی از سئوالات این نشست درباره این بود که آیا صحت دارد که آموزش موسیقی در فرهنگسراها حذف شده است که خوراکیان در این باره توضیح داد: «ما برنامهای برای توسعه موسیقی نداریم، اما برخی کلاسها که از قبل بوده باید ادامه یابد. آنچه الان در حوزه آموزش موسیقی در فرهنگسراها وجود دارد، بسیار متفاوت با آموزشگاههای موسیقی است و امیدواریم که تغییرات مطلوبی در آموزشگاهها به وجود آوریم.»
همچنین در این نشست رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران اعلام کرد که در سال 90 این سازمان 4318 عنوان برنامه اجرا کرده است.
به گفته او مهمترین اولویت این سازمان در سال 91 اولویتهای موضوعی و نیازسنجی شهروندان و تحلیل فرهنگی شهر تهران است.
سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در سال جاری اولویت اصلیاش را بر اساس هویت ایرانی و اسلامی شهر تهران قرار داده که این اولویت هویت دینی،انقلابی و ملی را در بر می گیرد.
از سوی دیگر تعالی سبک زندگی اسلامی و ایرانی در حوزههای خانوادگی، شهری و زیست شهری در اولویت این سازمان قرار دارد.به گفته خوراکیان ارتقای فرهنگ مطالعه و کتابخوانی اولویت دیگر این سازمان است.
یکی دیگر از برنامههای سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران افزایش روحیه شادی و نشاط شهروندان و همچنین افزایش مصرف تولیدات ایرانی و محدود کردن فرهنگ اسرافگرایی است.
به گفته رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران فرهنگسراها از این به بعد جمعهها تعطیل نیستند که بخش مقدماتی این برنامه تا قبل ماه رمضان اجرا میشود و جزییات آن بعد از ماه رمضان تشریح خواهد شد.
استانداردسازی آموزش در سال 91 یکی دیگر از برنامههایی است که این سازمان در دست دارد و به گفته خوراکیان آموزش در سال 91 متحول خواهد شد.
ویژه برنامههای این سازمان برای جمعهها در ده گروه هنری، بازی و سرگرمی، مشاوره، آموزش و یادگیری، برنامههای کتاب و محصولات فرهنگی، ادبی، مذهبی، شهروندی، ملی و رسانهای برگزار میشود.
همچنین فرهنگسرای آسمان برنامهای ویژه زوجهای جوان در توچال برگزار میکند که به گفته خوراکیان در این برنامه سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران پذیرای 18 هزار زوج جوان خواهد بود.
57244
نظر شما