۰ نفر
۱۳ تیر ۱۳۹۱ - ۱۳:۱۱

ایسنا نوشت:

رییس اداره سینمایی ناجا از لغو نشست تعاملی پلیس و سینماگران به دلیل اینکه برخی افراد قصد داشتند این نشست شخصی را حقوقی و صنفی کنند، خبرداد.
 
سعید منتظرالمهدی، گفت: «با درخواست هفت تن از اهالی فرهیخته و نخبگان عرصه فرهنگ از ناجا و با توجه به رویه گفت و شنودی ناجا، مقرر شد جلسه هم‌اندیشی با عنوان «نشست تعاملی پلیس و سینماگران» با حضور اساتید دانشگاه و پیشکسوتان عرصه فرهنگ و هنر و اهالی ارزش‌مدار سینما، تئاتر و تلویزیون برگزار شود.»
 
وی ادامه داد: «دعوت هنرمندان به این جلسه به عنوان اشخاص حقیقی و نه حقوقی بود و به سبب خوشنامی، ارزشمداری و حمایت آنان از فرهنگ تعاملی انجام شد.»
 
رییس اداره سینمایی نیروی انتظامی تصریح کرد: «برخی این موضوع را به اتفاقی صنفی تبدیل کردند که به همین دلیل این جلسه لغو و در نزدیک‌ترین فرصت برگزار می‌شود.»
 
وی با تاکید بر اینکه ناجا به عنوان نهادی پاسخگو در راستای شکل‌دهی رفتاری اندیشمندانه، مهرورزانه و فرآیندی که انجام و فرجامش منجر به ایجاد فضای تعاملی شود، گام برمی‌دارد به ایسنا گفت: «پلیس در شرح وظایف خود می‌داند که برای تمامی افراد و اقشار جامعه به ویژه نخبگان و فرهیختگان عرصه فرهنگ و هنر بستر احساس امنیت و حفظ اعتماد متقابل در شرایطی امن و دوستانه را فراهم کند.»

 

57246

کد خبر 225244

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین