فارس نوشت:

 این احتمال وجود دارد که تیمی به [تأسیسات هسته‌ای ایران] فرستاده شود. موج جدید حملات سایبری علیه ایران می‌تواند شامل جاسازی سخت‌افزارهایی با تراشه‌های آلوده در فرایند صنعتی تأسیسات هسته‌ای ایران باشد.
به گزارش فارس، خبرگزاری فرانسه به نقل از پاره‌ای از کارشناسان اعلام کرد حمله‌های سایبری قبلی آمریکا علیه برنامه هسته‌ای ایران اقداماتی آغازین بوده‌اند و باید منتظر حمله‌های بیشتری از این دست علیه ایران بود.

این کارشناسان گفته‌اند دامنه چنین حملاتی می تواند تا آنجا گسترده شود که به انفجار در تأسیسات هسته‌ای ایران منجر شود.

این گزارش همچنین به نقل از تحلیلگران گفته است ایران ممکن است برای امنیت سایبری از کارشناسان روسی کمک بگیرد.

«دیوید آلبرایت»، مدیر موسسه علوم و امنیت بین‌الملل، گفته است ایران بر برابر حمله‌های رایانه‌ای «چندان ایمن نیست» و این کشور برای محافظت از برنامه‌های غنی‌سازی خود در برابر نرم‌افزارهای آلوده با مشکلات عدیده‌ای روبرو خواهد بود.

وی با اشاره به بدافزار «استاکس‌نت» گفت که حملات بعدی می‌توانند خشن‌تر باشند و در تأسیسات هسته‌ای حساس ایران انفجارهایی ایجاد کنند.

«دیوید لیندال» یکی از پژوهشگران آژانس تحقیقات دفاعی سوئد می‌گوید: «این احتمال هم وجود دارد که تیمی به [تأسیسات هسته‌ای ایران] فرستاده شود تا یک سیستم را به نحوی دستکاری کند که آسیب‌پذیر شود و سپس از یک سلاح سایبری برای حمله استفاده شود.»

وی در ادامه توضیح داد موج جدید حملات سایبری علیه ایران می‌تواند شامل جاسازی سخت‌افزارهایی با تراشه‌های آلوده در فرایند صنعتی تأسیسات هسته‌ای ایران باشد.

علی‌رغم این بعضی از کارشناسان امنیت سایبری می‌گویند کارشناسان روسی ممکن است به ایرانی‌های برای دفاع در برابر این حمله‌ها و شناسایی عاملان استاکس‌نت کمک کنند.

«جیمز لوئیز» از مدیران ارشد «مرکز تحقیقات استراتژیک و بین‌المللی» می‌گوید: «در استاکس‌نت قسمتی که ما در آن دچار اشتباه محاسباتی شدیم، کمک احتمالی روسی‌ها در مقابله با این بدافزار بود.»

این اظهارات ککارشناسان پس از هشدار چند روز پیش فرمانده سایبری آمریکا صورت می‌گیرد که آمریکا را بیش از هر زمان دیگر در برابر حمله‌های سایبری آسیب‌پذیر دانسته بود.

«کیث الکساندر»، مدیر آژانس امنیت ملّی آمریکا که در عین حال واحد فرماندهی سایبری پنتاگون را نیز به عهده دارد، روز چهارشنبه هشدار داد که آمریکا درآستانه حمله‌ای رایانه‌ای قرار دارد که می تواند کل کشور را ویران کند.

الکساندر درباره تعدد حمله‌هایی که روانه آمریکا می‌شوند گفت: «این حمله‌ها روانه ما می شوند؛ شما می‌توانید این را در قالب اطلاعات آماری ببیند؛ تعداد حمله‌ها افزایش یافته است.»

2121

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 227737

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • پدارم IR ۰۹:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۴
    26 66
    200 ملیون دلار برای دستگیری گروه anonymous هزینه کردند هنوز نتونستند پیداشون کنن ،حالا می خوان حمله ی سایبری بکنن به ایران؟
    • بدون نام IR ۱۰:۱۳ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۴
      33 5
      میشه بگی حمله سایبری چطوریه ؟! مگه به سایت وزارت نفت و وزارت علوم حمله نکردن !؟
  • مهدی IR ۱۱:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۴
    11 2
    حالا ما بریم فیلم پایتختو بسازیم که هر کی بخواد به تأسیسات هسته‌ای ما حمله کنه تارو مار میشه.
  • بدون نام IR ۱۲:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۴
    3 0
    مثل اینکه حرف های وزیر محترم اطلاعات رو در نمازجمعه فراموش کردید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • بدون نام PS ۰۰:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۷
    5 2
    ایران توانسته است کلیه حملات سایبری را با جدیدترین تکنولوژی روز و با آخرین دستاوردهای علمی دفع کند و این را در شرکت نفت میتوان مشاهده کرد که با قطع اینترنت در تمامی واحدهای شرکت نفت و گاز توانسته اند کلیه حملات سایبری را دفع کنند . بدین میگویند عمق تکنولوژی
    • محمد IR ۱۶:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۱۰
      1 0
      مهندس! حمله ی سایبری که نباید اینترنتی باشه!
  • کومودور 64 IR ۲۳:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۳
    1 1
    تمام این شرارت ها منجر به تولید محاسبه گر جدیدی خواهد شد . به نظر می رسد عمر اینترنت و کامپیوتر دیجیتالی به پایان رسیده و جهان نیاز به محاسبه گر جدیدی دارد
  • بدون نام IR ۰۲:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۵
    2 2
    سعی کنید بیشتر حملات سایبری باشد. هم اسیبش کمتر و هم با یک کلمه که اسیبی ندیدیم توطئه دشمن را میشود خنثی نمود. در ضمن کیست که بررسی کند اسیب دیده ایم یا ندیده ایم. چیزی که برایمان بی معنا است اسیب دیدن و ندیدن و عملکرد و کارایی است.