استفاده از تکنيک لقاح مصنوعي خطر زايمان زودرس و نقايص مادرزادي را افزايش مي دهد.
دانشگاه سلطنتي زنان و زايمان در بريتانيا اعلام كرد: استفاده از تکنيک لقاح مصنوعي خطر زايمان زودرس، کم وزني در جنين و نقايص مادرزادي را افزايش مي دهد.
كارشناسان اظهار كردهاند: انجام لقاح مصنوعي(IVF) در مقايسه با بارداري طبيعي خطرات بيشتري دارد و درصد چند قلو زايي را افزايش ميدهد.
اين گزارش با بيان اينكه دربريتانيا يک درصد از زايمانها از طريق لقاح مصنوعي صورت مي گيرد، افزود: اغلب نوزاداني که از اين طريق متولد ميشوند به لحاظ سلامتي مشكلي ندارند.
پيشرفت در پژوهشها نشان مي دهد لقاح مصنوعي به زوجهايي که قادر نيستند به طور طبيعي باردار شوند کمک ميکند تا در سنين بالاتر بچهدار شوند.
کميته مشاوره علمي کالج سلطنتي خطر بارداري از طريق لقاح مصنوعي را بررسي کرده و بر اين نظر است كه از جمله پيامدهاي اين نوع بارداري دوقلوزايي يا چند قلوزايي است.
بنا براين گزارش، از هر چهار زني كه در بريتانيا از طريق لقاح مصنوعي باردار ميشوند يک نفر صاحب فرزندان دو يا چند قلو ميشود كه دليل آن قرار دادن دو تا سه جنين در رحم مادر است.
لقاح مصنوعي احتمال زايمان زودرس را 23 درصد افزايش مي دهد.
تفاوتي در رشد مغزي، توان برقراري ارتباط و رفتار نوزادان لقاح مصنوعي نسبت به نوزادان حاصل از بارداري به صورت طبيعي ديده نميشود. البته نارسايي قلبي، لب شکري بودن و نقايص مادرزادي در اين نوزادان ممكن است ديده شود.
301301
نظر شما