به گزارش خبرآنلاین، در پی انتشار گزارش «بیش از 200 فیلم اکران نشده در سینمای ایران / توقیف در دوران کدام مدیر بیشتر بوده است + جدول» کاربران خبرآنلاین واکنشهای متفاوتی را به این مطلب داشتند.
کاربری عنوان کرده است: «واقعا بودن این لیست جای تاسفه.»
یکی دیگر از کاربران با انتقاد از عملکرد مدیران گفته است: «کاش بجای اینکه به مردم دیکته کنید این آثار بد هستند و مانع از اکران این فیلمها بشین آثاری بسازین که ارزش دیدن داشته باشه تا خود مردم طرف این فیلمها نرند.»
کاربری در خصوص تفکیک فیلمهای توقیفی و فیلمهای اکراننشده توضیح داده است: «آمار جالبی است، اما بهتر بود مدت دوران هر معاونت و تعداد فیلمهای ساخته شده در هر دوره را هم مد نظر میگذاشتید و بهتر بود در کنار آمار مطلق، آمار نسبی توقیف فیلمها را هم ارائه میکردید. ضمن آن که فیلم اکراننشده با توقیف شده کلی تفاوت دارد که بهتر بود باز قبل انتشار گزارش آن را هم تفکیک میکردید، البته خوب در این ماه رمضان کمی زحمت دارد.»
با توجه به واگذاری فیلم «تلفن همراه رئیس جمهور» به دولت و اکران نکردن این فیلم با وجود درخواست تهیهکننده، یکی از کاربران عنوان کرده است: «یه فیلم دیگه هم باید به این لیست اضافه بشه : «تلفن همراه رئیس جمهور» به کارگردانی علی عطشانی.»
بیشترین تعداد فیلمهای اکران نشده مربوط به ابوالفضل جلیلی بود. بیشترین کاربران به این نکته اشاره کرده بودند: «خوب رسما به ابوالفضل جلیلی میگفتید فیلم نساز دیگه، بیچاره اکثر فیلمهاش که مجوز نگرفته! واسه همین بود تو شبکه چهار اینجوری حرف میزد.»
یکی از کاربران با دفاع از عملکرد مدیران و به جا بودن اکران نشدن این فیلمها گفته است: «حالا فهمیدم چرا هنوز سینما ایران نمرده. نگو افرادی هستند که اجازه اکران فیلمهای آبکی را ندهند خدایا شکرت انشاءالله با یک انقلاب فرهنگی و پاکسازی سینما از عناصر خود باخته و ورود نسلی انقلابی سینمای ایران جانی دیگر بگیرد.»
کاربری با نام «مهدی خ» فیلمهای اکران نشده در دوره مدیریت هر مدیر را به تفکیک حساب کرده است که آمار جالبی شده است: «26 جواد شمقدری، 11 سیدمهدی فریدزاده، 21 سیفاله داد، 22 عزتاله ضرغامی، 8 فخرالدین انوار، 19 محمدحسن پزشک، 72 محمدرضا جعفریجلوه، 42 محمدمهدی حیدریان، 7 مهدی کلهر، 228 فیلم واقعا جای فکر داره.»
یکی از کاربران با اشاره به این دستهبندی توضیح داده است: «به این نکته هم باید اشاره کنید که در بعضی دوران ساختن فیلم نسبتا آزادتر بوده و موقع اکران ابر و باد و مه و خورشید یه جوری جلو اکرانش رو میگرفتند، اما تو بعضی دورهها اصلا از ریشه قطع کردن ساخت فیلم رو. نمیگذارن فیلمی ساخته بشه که بخوان توقیفش کنن.»
کاربری با ابراز تمایل برای دیدن این فیلمها گفته است: «یه سری از این فیلمها رو حاضرم چند میلیون بدم ببینم! کاشکی یه روزی اینا اکران بشه، یا حداقل در شبکه نمایش خانگی عرضه بشه.»
دیگری هم عنوان کرده است: «اگر کسی این فیلمها رو داره من همهاش رو یکجا میخرم. باید دیدنی باشن!»
کاربری با نام «امیر رضا» ضمن انتقاد از اکران فیلمهای تک سانسی با سالنهای محدود، گفته است: «ییش از نصف فیلمهای اکران شده هم اکران نمیشدن بهتر بود چون نمیشه نمایشهای تک سانسی و یا با 5 یا 6 سالن خراب اون هم تو تهران، اسمش رو اکران گذاشت. در ضمن یه چیزه دیگه این که با 250 تا سالن سینما که کلا 50 سالنش درست و حسابی هست همون بهتر که اون 200 تا هم اکران نشدن چون جایی نداشتن.»
بعضی از کاربران هم با انتقاد از عملکرد محمدرضا جعفری جلوه به تعداد زیاد فیلمهای اکران نسده در دوره مدیریت وی اشاره کردهاند: «گل سر سبد این لیست آقای محمدرضا جعفریجلوه و آقای شمقدری هستن. من فکر میکنم باید یه جایزهای بهشون بدن.»
«آقای محمدرضا جعفریجلوه اگه ادامه میداد میرفت تیم ملی رو هم توقیف میکرد.»
58246
کاربران خبرآنلاین درباره اکران نشدن بیش از 200 فیلم در سینمای ایران نظرات مختلف دارند و بیشتر آنها با این رویکرد مدیران مخالف هستند.
کد خبر 231033
نظر شما