یکی از خوانندکان ما با نام علی فیاضی نوشته بود:"با سلام وقتی برمیگردم بگذشته و خاطرات دوران کودکیمو مرور میکنم یادم میاد که دور تا دور کوچمونو باغهای سرسبز با درختهای قدیمی سر به فلک کشیده گرفته بود. هر سال روز آخر عید کل فامیل خونمون جمع میشدن و همشون با حسرت میگفتن " خوش بحالتون! خونتون چه آب و هوایی داره" . مدت زمان زیادی نگذشت ، عده ای زمین خوار با همدستی ماموران شهرداری و تعلل مدیران این ارگان شروع به خشک کردن فضای سبز بی نظیر این منطقه که قدمتی بالای صد سال داشت کردن تا جائیکه بهشتی که توش زندگی می کردیم تبدیل شد به یک معضل شهری و منطقه ای حاشیه نشین در دل شمال شهر تهران که ساکنین قدیمی اون از آوردن اسم محل سکونتشون شرم داشته باشن. برای اینکه به ارزش و کیفیت فضای سبز از بین رفته پی ببرید پیشنهاد میکنم سری به اندک فضای سبز باقیمانده بزنید. اولین سوالی که به ذهن میرسه اینه که چگونه چنین معضلی در دل یکی از مهم ترین مناطق تهران اجازه رشد و نمو پیدا میکنه و تبدیل به غده ای سرطانی میشه که درمان اون بسیار سخت و پر هزینه است. آیا پیشگیری بهتر و کم هزینه تر از درمان نیست؟ آیا شهرداری با سامان دهی زمینها و باغهایی که برای آنها کاربری ساخت و ساز تعریف نشده و تبدیل آنها به فضای سبز تحت نظارت نمی تونست جلوی ظهور چنین پدیده ای رو بگیره؟ پیدایش این معضل شهری ناشی از نبود زیرساختهای قانونیه؟ و یا ناشی از فساد اداری و بی لیاقتی مدیران شهرداری؟ در شرایطی که استخوان عده ای زیر فشار اجاره بها در حال خرد شدنه چگونه مشتی زمین خوار با از بین بردن درختان صد ساله و با آزادی کامل به نظام شهری دهن کجی میکنند ؟ آیا این افراد مجرم نیستند؟ نکته عجیبتر اینکه در عوض برخورد، به این افراد پلاک ،انشعاب آب، برق و گاز نیز واگذار شده که این مسئله به هیچ عنوان توجیه پذیر نیست. در این منطقه عده ای ساکنین قدیمی نیز سکونت میکنندکه دارای سند مالکیت بوده و قدمت سکونت 35 ساله دارند ولی متاسفانه در آتش این بی قانونی و بی نظمی در حال سوختن هستند.
از آن رسانه محترم تقاضا دارم با تحت پوشش قرار دادن وضعیت این منطقه خواستار پاسخگویی مقامات شهرداری شده و مانع از قربانی شدن عده ای که بصورت قانونی و با مالکیت مستند در این منطقه زندگی میکنند بشه. پاسخگوی اینهمه خسارت کیست؟ ادامه این روند تا کی؟ آدرس: بزگراه شهید چمران – شمال و جنوب پل مدیریت. تلفن شورایاری: 88693154 پیشنهاد میکنم به آدرس ذیل مراجعه کرده و نمونه ای از تصرف و تخریب جدید یک باغ و تبدیل آن به گاراژ و تعمیرگاه اتومبیل با اجاره بندی 10 میلیونی را از نزدیک ببینید. باغی که در همسایگی این آدرس وجود داره معرف فضای سبزیکه از بین رفته و بصورت غیر قانونی تبدیل به فضای تجاری شده. آدرس: بزرگراه شهید چمران- تقاطع بزرگراه نیایش و بزرگراه شهید چمران- باغچاله ونک-شمال پل ولایت( زیر پل) – پلاک3 - اتوکلینیک آتی ساز. باتشکر علی فیاضی-ساکن شهرک نیایش
***
مهرداد نظری شهردار ناحیه 1 منطقه دو شهرداری تهران با بیان این مطاب که هیچ فعالیت غیر قانونی در این بخش از شهر صورت نگرفته است گفت:« این زمین اساساً یک زمین بایر بوده و هیچ درخت کاری در آن صورت نگرفته است. ازسوی دیگر این ملک که اکنون کارواشی در آن فعالیت می کند بخشی از املاک مسجد حضرت زهرا(س) به حساب می آید. این مسجد نیز برای رفع نیاز هایش برای ساخت بنای نیمه کاره اش ازاجاره بهای این کارواش استفاده می کند.»
وی افزود« این بنا سالها است که در تملک این مسجد قرار دارد. این مسجد تا کنون با در یافت اجاره بها این زمین توانسته 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشد. از سوی دیگر در طول این سالها تمام مدیران شهرداری منطقه نیز از وجود این فضا و مالکیت مسجد خبر داشته اند.حاج آقا حبیبی پیش نماز مسجد حضرت زهرا(س) با تلاش های فراوان توانسته این موافقت را کسب کند.ودستور ساخت آن در سنوات گذشته صادر شده است.»
45235
نظر شما