محمدجواد کولیوند نایب رئیس کمیسیون شوراهای مجلس، علی​اکبر گرجی حقوقدان و محمود عباس​زاده مشکینی دبیر کمیسیون ماده 10 احزاب فردا صبح مهمان کافه خبر خواهند بود.

به گزارش خبرآنلاین، در آستانه برگزاری هر انتخاباتی اصلاح قانون انتخابات به موضوع روز رسانه ای و سیاسی تبدیل می شود. به همین دلیل قانون انتخابات تقریبا هر دو سال یک بار تغییراتی را تجربه کرده است. اعمال این تغییرات، نوعی رکورد محسوب می شود؛ زیرا در طول سی و سه سالی که از عمر انقلاب می گذرد، تا کنون این قانون 25 بار دستخوش تغییرات شده است. با این وجود انتظار برای تدوین قانونی جامع هرگز محقق نشد و مقام معظم رهبری تدوین آن را به مجمع تشخیص مصلحت نظام سپردند.
بسیاری از کارشناسان بر این باورند که قانون انتخابات نیازمند تغییرات جدی است. اجماعی نیز در بین فعالان سیاسی شکل گرفته که نباید دولت مجری انتخابات باشد و باید نهاد دیگری به جز وزارت کشور انتخابات را برگزار کند. این پیشنهاد سال گذشته به صورت شفاهی از سوی مطهری مطرح شد و در نهایت باهنر نایب رئیس مجلس نیز آن را مورد تایید قرار داد.
ابراز تمایل مجلسیان برای اجرای انتخابات توسط نهادی فراقوه ای، از سوی دولت بی پاسخ گذاشته نشد. زیرا دولت بر این باور است که اجرای انتخابات برعهده وزارت کشور است و اگر قرار باشد که نهاد دیگری انتخابات را برگزار کند باید قانون اساسی تغییر نماید.
دغدغه های موجود در اصلاح قانون انتخابات، نقش احزاب، شرایط کاندیداتوری، تعیین محدوده سنی در انتخابات ریاست جمهوری و موانع قانونی پیش روی اصلاح قانون انتخابات و نحوه برگزاری انتخابات از جمله مواردی است که سبب شد نشست «ضرورت اصلاح قانون انتخابات» در خبرآنلاین برگزار شود.
این نشست با حضور محمد جواد کولیوند نایب رئیس کمیسیون شوراهای مجلس، علی اکبر گرجی حقوقدان و استادیار دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی، محمود عباس زاده مشکینی دبیر کمیسیون ماده 10 احزاب روز سه شنبه 24 مرداد ماه ساعت 8 صبح در کافه خبر برگزار می شود تا ابعاد این مهم مورد بررسی قرارگیرد .
شما کاربر گرامی هم می توانید سوالات خود را در قالب کامنت های این خبر مطرح کنید تا از میهمانان گرامی پرسیده شود .
/29214

کد خبر 235846

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۲۰:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۳
    7 5
    لطفآ رجل سیاسی را تفسیر نمائید. به نظر زن ها هم باید بتوانند کاندیدای ریاست جمهوری شوند.چرا که نیمی از جمعیت ما را زنان تشکیل میدهند چرا نباید ایران هم مثل سایر کشورهای دمکراتیک دارای رئیس جمهور واجد شرایط زن باشد، خانم وزیر بهداشت دکتر دستجردی از خیلی از وزرای مرد هم مردتره و لیاقتش را هم نشان داده.یوسفی
  • بدون نام NL ۰۰:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۴
    8 2
    تا کی می خوایم سنتی انتخابات رو برگزار کنیم؟
  • توسیوند IR ۰۴:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۴
    6 1
    امکان حظور وشرایط یکسان برا اصلاح طلبان همچون اصولگراها و راهکارهای تحقق شعار ایران برا همه ایرانیان چیست؟
  • بدون نام US ۰۸:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۴
    0 0
    حد و حدود نظارت بر انتخابات چیست؟
  • جمشید IR ۱۱:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۴
    4 1
    آیا قوانین تایید صلاحیت کاندیداها ( نظارت استصوابی ) مانع ارای حقیقی مردم نمی شود؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین