ویندوز 8 مایکروسافت، مجموعه از به روز رسانی های بسیار عظیم را برای اینترفیس قدیمی کامپیوترهای شخصی به ارمغان می آود. اما یک اشکال وجود دارد: باید برای بهره بردن از آنها کار کردن با کامپیوتر را به طور کلی از نو یاد بگیرید!

این سیستم عامل، سه دستور العمل لمسی جدید و البته ضروری را معرفی می کند: ضربه زدن به سمت پایین، چپ و راست. شاید به نظر ساده برسند اما در عمل، اینطور نیست و باید آنها را خوب یادگرفته و به حافظه عضلانی خود بسپارید.
شاید بتوان گفت پس از حذف دکمه استارت از دستکتاپ ویندوز که 17 سال پیش روی ویندوز 95 قرار گرفته بود، این دستورالعمل های لمسی بزرگترین تغیر سیستم عامل جدید مایکروسافت باشد.در واقع ویندوز 8 به جای منوی قدیمی استارتش، یک صفحه استارت پر از اپلیکیشن های کاشی گونه دارد که در ستون ها و ردیف هایی مشخص کنار هم قرار گرفته اند.
این اپلیکیشن ها با حرکات انگشت میزبان ، کنترل می شوند. اگر از لبه این صفحه به سمت پایین ضربه بزنید ، منوی تنظیمات اپلیکیشن ها باز می شود. جست و جو کردن دریک برنامه و شخصی سازی آن ، باضربه زدن از سمت راستش کنترل می شود. و بازگشتن به اپلیکیشنی که قبلا باز بود، با ضربه زدن از سمت چپ امکان پذیر است .
دستورات لمسی دیگری هم وجود دارد. به عنوان مثال،  کشیدن انگشت از بالا تا پایین صفحه باعث بسته شدن اپلیکیش می شود. برای دیدن کاشی تنظیمات باید کاشی ها را "قلقلک" بدهید! یعنی با کشیدن های سریع و کوتاه به سمت پایین می توانید این کاشی را باز کنید. با حرکات دیگری هم می توانید باسرعت به منوی اصلی تنظیمات دستگاه برسید و یا بین چند اپلیکیشن حرکت کنید.
عرضه تبلت ها و لپ تاپ های میزبان ویندوز 8، از ماه اکتبر آغاز می شود یعنی درست همزمان با قرار گرفتن سیستم عامل جدید مایکروسافت در قفسه ی فروشگاهها.
اما این دستورات لمسی فقط برای کامپیوترهایی که قرار است با ویندوز 8 عرضه شوند کاربرد ندارد. مایکروسافت هفته گذشته اعلام کرده بود که با تولید کنندگان موسهای تاچ پد همکاری خواهد کرد تا بتوانند این کنترل های جدید را با موس ها و لپ تاپ هایشان به خوبی یکپارچه کنند.
فرار کردن از یادگیری این حرکات  جدید ممکن نیست. درست است که ویندوز 8 با کی برد ها و موس ها سنتی هم به خوبی کار می کند اما همچنان بعضی از دستورات جدید باقی می ماند که فراگیری آنها لازم است. به جای اکثر این حرکات می توان از موس استفاده کرد ولی آن عده ای که کار کردن با کی برد را ترجیح میدهند، برای تغییر وضعیت دادن بین اپلیکیشن ها، تغییر دادن تنظیمات و یا خارج شدن از یک برنامه نیازمند یادگیری میانبر های جدید هستند.
حتی دکمه ویندوز  Windows key هم در ویندوز 8 نقش جدیدی را ایفا می کند: این دکمه کاربران را به صفحه استارت باز می گرداند.
این دستورات لمسی؛ تنها تغییرات عمده نرم افزار شاخص مایکروسافت نیستند! کاربران ویندوز 8 باید از دو نسخه متفاوت اینترنت اکسپلورر استفاده کنند (یکی برای صفحه استارت و دیگر مخصوص دستکتاپ)، علاوه بر این متدهای کاملا جدیدی برای یافتن اپلیکیشن ها و حتی حالت های متفاوتی هم برای خواب کامپیوتر وجود دارد ( مثلا "connected sleep" هر از چند گاهی کامپیوترتان را برای بروز شدن روشن می کند!).
مسلما همه این قابلیت ها برای بروز کردن اینترفیس کهنه کامپیوترها که نزدیک به دو دهه ثابت مانده بود، بسیار مفید است . اما شکستن عادت های قدیمی ، چندان هم کار آسانی نیست. پس هر چه زودتر ذهن خود را برای استفاده از ویندوز 8 آماده کنید.
56401
کد خبر 236996

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 30
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی هاشمی IR ۱۱:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۳۰
    37 24
    ایرانی ها مخ ویندوزهایی اند که هنوز از شکم ماکروسافت در نیومدن این که چیزی نیست
    • بدون نام IR ۱۷:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۳۰
      39 3
      با احترام جهت اطلاع شرکت مایکروسافت برخلاف بسیاری از شرکتهای ایرانی شکمی کار نمیکنه و از مخش استفاده می کنه. این ماییم که همه چیزمون به شکممون بنده.
    • بدون نام IR ۱۵:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۳۱
      16 5
      فرق ما با اونها : ما ادعا می کنیم اونا کار ! طرف واسه شرکتی که ارزشش از درامد 100 سال نفت بیشتره کری میخونه !!!
  • sam DE ۱۲:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۳۱
    6 2
    با احترام به نظر شما نکاتی چند است که عرض میکنم که مربوط به تجربه یک هفته ای من با این ویندوز است 1-نیازی به یاد گرفتن از نوی کامپیوتر نیست چرا که تاحدودی ویندوز 8 مشابه تغییر xpبه ویستا است. 2-آنچه که در مورد صفحه لمسی فرموده اید پیش از این در سیستم عامل های موبایل به طورخاص ios به کار رفته وتازه نیست هرچند ممکن است در فرم حرکت ها اختلاف باشد. 3-تغییر و نه حذف کامل start نسبت به سیستم عامل های قبلی شاید مشهود ترین تغییر ویندوز 8 باشد.تبدیل منوی start به یک منوی تعاملی وپویا ،جذابیت خاصی به این ویندوز بخشیده است. 5-میشه گفت ویندوز 8 یک بروز رسانی برای ویندوز 7 است ودر واقع هسته مبنا در آن همان هسته ویندوز 7 است.وسرویس ها در آن بهینه تر شده که در بالا آمدن وخاموش شدن مشهود است.
  • امیرمسعود DE ۱۳:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۵/۳۱
    3 12
    حالا که قرار است برای کار با ویندوز هشت کار با کامپیوتر را از نو یاد بگیریم، چه بهتر که به جای یادگرفتن ویندوز ۸، کار کردن با سیستم‌عامل‌های آزاد پر پایهٔ لینوکس مانند اوبونتو را یاد بگیریم و سعی کنیم زندگی کامپیوتری خودمان را به آن‌ها منتقل کنیم. به دو دلیل:
  • امیرمسعود DE ۱۳:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۳۱
    3 12
    - ویندوز را شرکت مایکروسافت ساخته است و وابسته بودن به این شرکت در زمینهٔ سایبری تصمیم عاقلانه‌ای نیست، آن هم در اوج جنگ‌های سایبری بین ایران و غرب. در مقابل، سیستم‌عامل‌های بر پایهٔ لینوکس وابسته به شرکت خاصی نیستند و توسط گروه‌ها و شرکت‌های گوناگون در سراسر دنیا ساخته می‌شوند و ما هم می‌توانیم نسخهٔ بومی آن‌ها را بسازیم و مدیریت کنیم؛ همان طور که دولت چین یا دولت‌های امریکای جنوبی لینوکس‌های ملی خود را ساخته‌اند و جایگزین ویندوز کرده‌اند. این تفاوت از آن‌جا ناشی می‌شود که این سیستم‌ها منبع‌باز هستند و بر خلاف ویندوز (که کسی نمی‌تواند از سازوکار درونی آن سردربیاورد) هر کسی می‌تواند آن‌ها را تغییر دهد و بنابر نیاز خود استفاده کند.
    • بدون نام IR ۲۳:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۳
      5 1
      تو اگر ار غرب (( ان چیز بی معنی و مفهومی که ساخته این ...ها است !! )) بدت می اید چرا با vpn وارد شدی
    • امیرمسعود DE ۰۲:۳۲ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۴
      1 6
      من موقتاً در همین جایی زندگی می‌کنم که آی‌پی‌ام نشان می‌دهد. وی‌پی‌ان در کار نیست.
  • امیرمسعود DE ۱۳:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۳۱
    4 8
    - کارکردن با سیستم‌های بر پایهٔ لینوکس در برخی موارد حتی آسان‌تر از ویندوز است. بزرگ‌ترین مانع برای گسترش آن‌ها همیشه این بوده که کاربران انگیزه‌ای برای یادگرفتن یک محیط کاملاً تازه را نداشته‌اند. ولی حالا که قرار است ویندوز را هم دوباره از اول یادبگیریم، چه بهتر که به جایش کار با سیستم‌عاملی مانند اوبونتو را یاد بگیریم. برای توضیحات بیشتر می‌توانید این‌جا را ببینید: http://www.ubuntu.ir/news
    • شهاب US ۰۰:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۱
      6 3
      افسانه سیستم عامل های اوپن سورس چیزی هست مثل افسانه باحال بودن مارکسیسم. ورژن های مختلف لینوکس به دلایل گوناگون هیچ موفقیت چشم گیری نداشته اند تاکنون ؛ نه در سطح دسکتاپ و نه در سطح سرور. مشکلات سخت افزاری گوناگون دارند. همین اوبونتو که اشاره فرمودید با بسیاری از کارت های گرافیک سازگاری ندارد. وقتی نصبش می کنی بسیاری قطعات را یا نمی شناسد یا باید در به در درایورش باشی. لپ تاپ های مبتنی بر لینوکس قیمتشان بالاست و کارآیی آن ها صفر. در مورد حملات سایبری هم که فرمودید باید عرض کنم در آن سطح مشکل دارند به دلیل اینکه کدشان باز است و قابل دستکاری. در ابتدا شاید بگویند این خیلی خوب است چون خودمان بعد تنظیمش میکنیم ولی این از نظر فنی مشکلات عدیده دارد
    • شهاب US ۰۱:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۱
      4 2
      ادامه پاسخ: چون آنتی ویروس ها نمی توانند تشخیص دهند مشکلاتشان را به درستی. مشکل پورت زیاد به هم می زنند. در محیط های میکس مود ( چند کامپیوتر با چند سیستم عامل) نا هماهنگی ایجاد می کنند. این ها همه از بلایای لینوکس است. دردسر فقط اپلیکیشن های رایج نیست. دردسر اصلی در محیط شبکه است. مضافا این که شما اگر اهل ادیت فیلم و کارهای گرافیکی باشید یک نرم افزار پیدا نمی کنید برای لینوکس. برنامه نویسی در محیط لینوکس یک مصیبت عظماست. برنامه های مختص دیتابیس مشکل به می زنند وقتی می خواهی نصبشان کنی روی لینوکس. تضمینی هم ندارند چندان. پالیسی مایکروسافت و اپل برای سری نگاه داشتن کدشان یک سیاست درست و اصولیست.
    • گروه آی تی IR ۰۱:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۱
      3 2
      از مسعود و شهاب می خوام ایمیلشونو برای ما در همینجا نوشته و ارسال کنند. بحث داره جالب می شه.ممنون
    • شهاب IR ۱۰:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۱
      3 3
      وقتی DC و DHCP و کلا ساختار اکتیو دیرکتوری درست طراحی و تنظیم شده باشد. آی پی به طور منطقی و با توجه به نیاز تغییر می کند. یوزرها مجبورند پسوردشان را عوض کنند. وقتی سیستم کابل کشی امنیتش تضمین شده باشد. وقتی سوئیچ ها و روترها درست تنظیم شده باشند و در رک های مطمئن گذاشته شوند. وقتی ادمین با دانش باشد . وقتی سیستم عامل شبکه اورجینال باشد و به موقع آپ دیت شود و و و و . نه هکی رخ می دهد. نه نشت اطلاعات داریم و نه هزار مشکل دیگر. کدام شرکت ایرانی هست که کابل کشی شبکه را انجام دهد و نقشه کابل کشی را هم تحویل دهد. اصلا نقشه ای نمی کشد. پلنی ندارد. پس اندکی در اوضاع خود تفکر کنیم و نگوئیم مایکروسافت ال است و بل است.
  • شهاب US ۰۹:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۱
    4 2
    بنده هم به سهم خودم از شما تشکر می کنم. همیشه خواننده اخبار گروه آی تی خبرآنلاین هستم. واقعا اطلاعات به روزی هستند.
  • شهاب US ۰۹:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۱
    2 3
    در دنیای شبکه های کامپیوتری ما چیزی به اسم هک نداریم. آن چیزی که باب شده است که به آن هک می گویند چیزی نیست غیر از اشتباه ادمین. اشتباهاتی که در طراحی فیزیکی یا منطقی شبکه رخ می دهد باعث مشکل می شود. در ناسا هر 10 دقیقه به 10 دقیقه یوزرها باید پسورد خود را تغییر دهند. چرا ؟ چون DHCP منطقی تنظیم شده است. سوئیچ ها و روتر ها به گونه ای کانفیگور شده اند که اگر به مثلا یک پورتشان که کابلی به آن متصل نیست کسی دست بزند فورا شات دان می شوند. حتی امنیت تا آنجا مهم است که در دستور العمل های کتب مرجع آمده است که روی پورت یو اس بی کیس کامپیوتر یک آدامس هم بچسبانید علاوه بر اینکه مسدود می کنید آن را درون سیسم عامل و با یک زنجیر هم آن را ببندید. مشکل ویندوز نیست. مشکل خود ما هستیم.
  • امیرمسعود DE ۱۵:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۲
    5 1
    آقای شهاب به یک نکته‌هایی اشاره کردند که بعضی‌هایش درست بود و بعضی‌هایش هم نادرست. فرموده‌اند که «ورژن های مختلف لینوکس به دلایل گوناگون هیچ موفقیت چشم گیری نداشته اند تاکنون ؛ نه در سطح دسکتاپ و نه در سطح سرور.» در مورد دسکتاپ که البته درست می‌گویند، ولی درمورد سرور، شدیداً اشتباه می‌کنند، زیرا بنابر آخرین آمار، درصد کاربرد لینوکس روی سرورها بیشتر از ۶۰ درصد است، و در این زمینه برتری مطلق با لینوکس است. مثلاً این‌جا را ببینید: http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_of_operating_systems#Servers اگر بخواهیم سیستم‌های عامل را از نظر سرعت محاسبه مقایسه کنیم، تفاوت حتی فاحش‌تر می‌شود. در همین صفحه‌ای که نشانی‌اش را نوشته‌ام، می‌شود دید که ۹۲ درصد سوپرکامپیوترها سیستم‌عامل‌شان لینوکس است.
  • امیرمسعود DE ۱۵:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۲
    3 1
    در دنیای موبایل هم بد نیست یادمان باشد که اندروید هم در واقع لینوکس است. هستهٔ لینوکس است که گوگل ابزارهای دیگر را به آن چسبانده است. دربارهٔ مشکلات سخت‌افزاری باید بگویم که هر چند همهٔ کارت‌های گرافیکی درایور لینوکس هم دارند ولی کیفیت درایور بعضی از کارت‌های گرافیکی کمتر از معادل ویندوزی‌شان است. البته این موضوع به سرعت در حال بهبود است، زیرا شرکت‌های کامپیوتری بزرگ (مانند دل، ایسوس، لنوو) لپتاپ‌های لینوکسی می‌فرشند و به همین دلیل به سازندگان کارت‌های گرافیکی فشار می‌آورند که درایورهای لینوکسی خود را همیشه به‌روز نگه دارند. در ضمن، نصب درایور در لینوکس بسیار آسان‌تر از ویندوز است، زیرا همهٔ درایورها از قبل نصب است!
  • امیرمسعود DE ۱۵:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۲
    5 1
    دربارهٔ امنیت و ویروس هم آقای شهاب نوشته‌اند که « آنتی ویروس ها نمی توانند تشخیص دهند مشکلاتشان را به درستی» اولش باید ویروسی باشد که برایش آنتی‌ویروس ساخته شود!! ساختار امنیتی در سیستم‌عامل لینوکس آن‌قدر پیشرفته است که تاکنون هیچ وقت ویروسی روی سیستم‌های لینوکس نتوانسته در مقیاس وسیع منتشر شود و آن‌ها را آلوده کند. ویروس‌کش‌هایی هم که برای لینوکس ساخته می‌شوند، برای کسانی هستند که می‌خواهند ازلینوکس سیستم‌های ویندوزی را بازیابی کنند، وگرنه ویروس‌های ویندوزی در لینوکس بی‌اثر هستند. به عنوان نمونه، من در پنج‌سالی که منحصراً کارهای کامپیوتری‌ام را با لینوکس انجام می‌دهم و اخبار این سیستم‌عامل را دنبال می‌کنم، نه خودم ویروسی شده‌ام و نه شنیده‌ام که ویروسی بتواند سیستم‌های لینوکسی را آلوده کند.
    • شهاب IR ۱۹:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۲
      3 2
      امیر مسعود عزیز ، مشکل لینوکس و سیستم عامل اوپن سورس این هست که از اول بر اساس این نظریه که پول ندیم ولی سیستم عامل داشته باشیم طراحی شدن. این شاید در ابتدای امر بسیار جالب باشه اما مشکلات بسیاری ایجاد میشه با این طرز فکر. ما در دنیای لینوکس ادیشن های مختلف داریم و شرکت های مختلف هم که ارائه میکنن این سیستم عامل رو ترفندهای بسیاری رو به کار میبرن. یک نسخه تقریبا رایگان برای دانلود دارن ولی خودشون پول های گزافی میگیرن برای کاستومایز کردن سیستم عامل. مثلا رد هت یه نمونش هست. در مورد ویروس ها ، خب وقتی خیلی به ندرت استفاده میشه از این نوع سیستم عامل ها ویروسی هم براش نمیسازن ولی به محض استفاده فراگیر ویروسش خواهد آند و اینجا هست که چون سیستم عامل دستکاری شده ارائه راه کار هم تقریبا غیر ممکنه.
  • امیرمسعود DE ۱۹:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۲
    2 2
    ولی بحث اصلی که به حاشیه رفت این بود که سیستم‌عامل‌های برپایهٔ لینوکس برای مصارف روزانه کاملاً مناسب هستند. برتری این سیستم‌ها برای دو گروه از کاربران بسیار پررنگ‌تر است: نخست، کاربرانی که چندان از مسائل فنی کامپیوتر سردرنمی‌آورند و کامپیوترشان تنها برای تماشای ویدیو و شنیدن موسیقی و خواندن ایمیل و گشت‌وگذار در وب است. این دسته از کاربران کسی را ندارند که برایشان ویروس‌یابی کند یا سیستم‌شان را عیب‌یابی کند. لینوکس برای آن‌ها خوب است زیرا هیچ گاه ویروسی نمی‌شود و نیاز چندانی به عیب‌یابی ندارد. یک سیستم‌عامل مانند اوبونتو اگر یک بار نصب شود تا سال‌ها بی‌مشکل می‌تواند کار کند.
  • امیرمسعود DE ۱۹:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۲
    3 1
    دستهٔ دوم، دانش‌آموزان یا دانشجویانی که می‌خواهند از کامپیوترشان چیزهای تازه‌ای بیاموزند. از آن‌جا که در لینوکس همه چیز شفاف و قابل تنظیم است، این دسته از کاربران هیچ محدودیتی برای «ور رفتن» با کامپیوترشان نخواهند داشت. به همین دلیل هم است که حرفه‌ای‌ها، یعنی کسانی که با کامپیوترشان کارهای عجیب و غریب می‌کنند (مثلاً رباتی را که خودشان ساخته‌اند با کامپیوتر کنترل می‌کنند) اغلب کاربر لینوکس هستند، زیرا چنین کارهایی در ویندوز به خاطر ماهیت بسته و محدودش بسیار مشکل است.
  • شهاب IR ۱۹:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۲
    3 1
    دنیای کامپیوتر کلا بر اساس هزینه فایده هست داستانش. ما باید ببینیم با به کارگیری لینوکس چه سودی خواهیم برد که مثلا ویندوز یا سیستم عامل های شرکت اپل به ما نمیدن. شاید تنها مزیتی که طرفداران لینوکس یاد میکنن ازش این هست که این سیستم عامل امنیتش بالا هست. خب باید دید چرا مثلا ویندوز امنیتش پایین هست. به نظر من فقط دلیلش سطح پایین دانش کاربر ها هست که باعث میشه سیستمشون مشکل به هم بزنه و دزدی اطلاعات صورت بگیره. واقعا چند درصد از کاربران ویندوز میدونن کاربرد Group Policy در ویندوز چی هست. یا همچنین کاربران مک در اون سیستم عامل میدونن تنظیمات چگونه است. پس مشکل سطح پایین اطلاعات کاربران هست چون اکثرا تنبل شدن و فقط عادت دارن به استفاده از اپلیکیشن.
  • امیرمسعود DE ۱۹:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۲
    3 3
    دربارهٔ رابطهٔ باز بودن و امنیت: در رشتهٔ امنیت سایبری جملهٔ معروفی هست که می‌گوید امنیت هیچ وقت از پیچیدگی به دست نمی‌آید. (security through obscurity does not work) سیستم‌هایی که امنیت‌شان صرفاً به خاطر این باشد که سازوکار درونی‌شان قابل دیدن نیست، هیچ‌گاه امن نیستند، زیرا این سازوکار سرانجام با آزمون و خطا و مهندسی معکوس کشف می‌شود. و از حفره‌های امنیتی این نرم‌افزارها استفاده می‌شود. ولی در مورد لینوکس و نرم‌افزارهای متن‌باز، همه‌چیز شفاف است. همه می‌دانیم که لینوکس برای ذخیرهٔ رمزهای شما از فلان الگوریتم رمزگذاری ریاضی استفاده می‌کند که بازکردنش نیاز به صدسال محاسبه روی سریع‌ترین کامپیوترهای جهان را دارد. یعنی با این که همه می‌دانند روش کار چیست، ولی شکستن آن رمز ناممکن است!
    • شهاب IR ۱۹:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۲
      3 2
      شاید سوپر کامپیوتر ها او اسشون لینوکس باشه ولی اولا اون لینوکس با این لینوکسی که در بازار معمول هست متفاوته ، ثانیا مگه ما میخوایم پراسس وحشتناکی مثل شبیه سازی آزمایش های هسته ای در لوس آلاموس رو انجام بدیم. ما میخوایم یا با آفیس کار کنیم یا یک فیلم ببینیم یا کار ادیت فیلم و گرافیک انجام بدیم که این کار رو مایکروسافت و اپل به خوبی امکانش رو برامون فراهم کردن. عکاس عکس میگیره و بعد در مک پرو کارای فتوشاپشو انجام میده. یا مثلا میخواد با ایندیزاین صفحه بندی کنه. یکی دیگه میخواد اسلاید بسازه واسه پرزنتیشن. این ها اصلا نیازی به مصائب لینوکش ندارن. صنعت خودشو با مایکروسافت و اپل هماهنگ کرده. چاپخونه ها کالر پروفایلی نیاز دارن که استاندارد باشه. صنعت تبلیغات برنامه های مورد نیاز خودشه داره.
    • شهاب IR ۱۹:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۲
      3 2
      ما باید ببینیم دنبال چی هستیم. افراد خاص دنبال چیزای خاص هستند. ولی واقعا عموم مردم نیازمند چنین پیچیدگی هایی هستن؟ قطعا خیر. یک تایپیست دنبال برنامه تایپ هست. قطعا همه آزادی عمل دارن برای انتخاب نوع تکنولوژی. در پایان باید از شما تشکر کنم واقعا بحث جالبی بود و آموزنده.
  • شهاب IR ۱۹:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۲
    3 1
    کرنل ویندوز ، لینوکس ، لئوپارد و کلا تمام سیستم عامل های امروزی مستقیما یا غیر مستقیم یونیکس هست. پس در بیس با هم فرقی ندارن. فرق این هست که عرضه کننده های لینوکس میگن این سیستم عامل رایگان هست ولی بعد کلی پول بابت کاستومایزش میگیرن ولی مایکروسافت اول کل پول رو میگیره و دیگه اسیر نمیکنه کاربر رو. داستان هرچی پول بدی آش میخوری هست. محصول خوب پول خوب میخواد. لینوکس هم اگه فراگیر بود مسلما ویروس براش زیاد تولید میشد. پس این نه از نظر امنیت بالا هست بلکه از عدم فراگیریش هست. کامند لاین بودن امروزه اصلا دلپذیر نیست چون واقعا اونقدر وسیع شده داستان که دیگه امکانش نیست. استفاده از لینوکس مثل رانندگی با هامر در کوچه های باریک یک شهر هست که دست و پاگیره.
  • بدون نام IR ۲۳:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۳
    2 1
    سیستم عامل لینوکس برای سرگمی و مولتی مدیا و امثال ان ساخته شده و در ان نمی شود مانند ویندوز از بعضی نرم افزار ها استفاده کرد !! البته خاصیت دیگر ان سرعت بسیار بالای ان است که در سوپر کامپیوتر ها و ابر سیستم های محاسبه گر به طور 100% استفاده می شود !! کلا خیلی ها با این نوع محیط خشک و غیر جذاب حال نمی کنند که از بدشانسی طرفداران لینوکس ، حداقل 90 درصد از استفاده کنندگان کامپیوتر در دنیا هستند !! یک دلیلی فرعی که ان ها خیلی زیاد ویروسی نمی شوند این است که طرفدار بسیار کمی دارند!!!
  • mehran IR ۱۱:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۵
    0 2
    من از اینجا دانلود کردم نسخه نهایی اش رو نصب کردم خیلی فرق کرده ! کلا باید از اول یاد بگیری http://armandownload.com/1391/05/دانلود-ویندوز-8-نسخه-نهایی-32-و-64-بیتی-microsoft-windows-8-enterpri/
    • بهنام IR ۱۶:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۶
      1 2
      لینوکس (اوبونتو ، فدورا ، سنت اُاِس ، اندروید و ... ) متن بازه و هر کاری بخواهی، هر کاری، می‌تونی با اون انجام بدی ولی در ویندوز هرکار که اجازه دادن می‌تونی انجام بدی
    • Behnam IR ۱۶:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۶
      1 2
      لینوکس در اکثر موارد بهتر از ویندوز عمل کرده و به‌خاطر همینه که سرورها بیشتر از لینوکس استفاده می‌کنند. دلیل ویروسی نشدنش، بلوک‌بندی ساده و عمومی اونه نه ساخته نشدن ویروس، مایکروسافت بزرگترین ویروس‌ساز برای لینوکسه خصوصا اوبونتو که تا ابد رایگانه. خانواده‌ی لینوکس متن بازه ولی ویندوز نه، یعنی به کد منبع ویندوز دسترسی نداری. بدون شک برنامه‌نویسان قوی خصوصا سی نویسان می‌فهمند لینوکس چقدر بهتر از ویندوزه

آخرین اخبار