آتیلا وقتی شاه شد باید بر سر تسلط بر سرزمین‌ها و گرفتن باج و خراج از شهرهای تصرف‌شده با امپراتوری روم می‌جنگید و قلمرو هون‌ها را گسترش می‌داد.

 

به گزارش خبرآنلاین، «آتیلا رهبر هون‌ها» نوشته بانی کارمن هاروی با ترجمه رضا علیزاده توسط انتشارات ققنوس به چاپ رسید. این کتاب از جمله آثار مجموعه «رهبران جهان باستان» است و به زبانی ساده و اجمالی شناختی کلی درباره این چهره سیاسی و جنگی جهان باستان ارائه می‌کند.

 

ناشر در معرفی کتاب این بخش را آورده است: «هزاران جنگجو سوار بر اسب از آن سوی صحراها و شنزارها حمله آوردند و خاک از زیر سم اسبانشان به هوا برخاست و روی خورشید را پوشاند. مردانی با شکل و شمایل عجیب حمله را آغاز کرده بودند؛ مردانی که «منظری هولناک داشتند؛ جمجمه‌هایی که به دلیل بستن در کودکی از ریخت افتاده بود، دو شکاف به جای چشم و گونه‌هایی متورم که رد زخم زشتشان کرده و پوشیده از ریشی تُنُک». اسبان و سوارانی که به نام هون شناخته می‌شدند، چنان با یکدیگر هماهنگ بودند که انگار با تنی واحد حرکت می‌کنند. اسبانِ کوتاه و پرمو، سوارانشان را با سرعتی نفس‌گیر به میدان نبرد می‌رساندند و آن‌گاه که راکبان با شمشیر و نیزه درگیر نبرد بودند، به آسانی یاری‌شان می‌کردند. مردان علاوه بر ظاهر هولناکشان فریادهایی وحشت‌انگیز سر می‌دادند و قربانیان خود را که در کشمکش بودند ، به هول و هراس می‌افکندند. همچنین پوست حیواناتی که به دور شانه می‌پیچیدند، ظاهرشان را مخوف‌تر می‌کرد. آتیلا ، شاه هون‌ها، با اعتماد به نفسی جسورانه سپاهش را رهبری می‌کرد. آن‌گاه که اسب سیاهش را پیشاپیش سپاه می‌راند، جنگجویانش هر حرکت او را می‌پاییدند. عزمِ جزم او از آرواره‌های فشرده‌اش پیدا بود. او به افرادش اشاره می‌کرد تا با سرعت هر چه بیش‌تر پیش بتازند. هون‌ها دومین حمله به امپراتوری روم شرقی را در بهار سال 447 میلادی آغاز کرده بودند.»

در پشت جلد کتاب نیز می خوانیم:«آتیلا رهبر هون‌ها که در جامعه‌ای عشیرتی چشم به جهان گشوده بود با سختی و جنگ بیگانه نبود. پس از کشته شدن پدرش شاه موندزوک در درگیری با سربازان رومی، آتیلا را در دربار هونوریوس امپراتور روم در راونای ایتالیا گروگان نگه داشتند. او در آنجا با راه و رسم اداره امپراتوری روم آشنا شد و بعدها از آن بهره برد. پس از زمانی به نزد هون‌ها بازگشت و در میان قبایل به سفر پرداخت و آنان را با هم متحد ساخت و ارتشی تشکیل داد که بعدها وحشت به دل مردمان در سرزمین‌های دیگر انداخت...آتیلا وقتی شاه شد باید بر سر تسلط بر سرزمین‌ها و گرفتن باج و خراج از شهرهای تصرف‌شده با امپراتوری روم می‌جنگید و قلمرو هون‌ها را گسترش می‌داد. مسیحیان به دلیل خرابی و یرانی شومی که آتیلا و سپاهش پس از گذشتن به جای می‌نهادند او را «تازیانه خدا» لقب دادند.»

 

«پیشگفتاری درباره رهبری، برآمدن هون‌ها، در دربار هونوریوس، بازگشت آتیلا، به شاهی رسیدن آتیلا و بلدا به طور مشترک، قلمرو آتیلا، فتوحات جدید در گل، روزهای پایانی، میراث آتیلا و..» از جمله بخش‌های مختلف این کتاب هستند.

 

در بخشی از کتاب می‌خوانیم: آتیلا درباره مذهب رومی‌ها کنجکاو بود و از فلاویوس خواست که او را با آن آشنا کند. هونوریوس معابد گوناگون را به او نشان داد و برایش از خدایان مختلفی که پرستش می‌کردند، گفت. این نیز جنیه دیگری بود که با مذهب هون‌ها تفاوت داشت، مذهبی که در آن به دشمن‌ها توسل می‌جستند و خدایان طبیعت را می‌پرستیدند.

 

این کتاب با قیمت 3500 تومان منتشر شده است.

 

 

ساکنان تهران برای تهیه این کتاب، سایر کتاب های مجموعه رهبران باستان(کوروش، نفر تی‌تی و...) و همچنین سفارش هر محصول فرهنگی مورد علاقه دیگر(در صورت موجود بودن در بازار نشر) کافی است با شماره 20- 88557016 سامانه اشتراک محصولات فرهنگی؛ سام تماس بگیرند و آن را در محل کار یا منزل _ بدون هزینه ارسال _ دریافت کنند.

 
6060

کد خبر 239503

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین