۲ نفر
۱۸ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۹

در کنگره ملی سلامت خانواده اعلام شد که مادرانی که با یک فرد حمایت کننده به خصوص همسرانشان در اتاق زایمان حضور می یابند دچار کمترین مشکلات زایمانی شده و طول مدت زایمان در آنها کوتاه می شود.

بر اساس این گزارش شوهر با ثبت فواصل انقباضات ، همسرش را برای نزدیک شدن به انقباض بعدی آماده کرده و با حضور خود ، ترس مادر از تنهایی در اتاق زایمان را کاهش می دهد. همچنین با حضور پدر در اتاق عمل ، نیاز به مواد بی حس کننده و داروهای مسکن در آنها به شدت کاهش یافته و واکنش مثبت تری نسبت به نوزاد متولد شده دارند.
این موضوع مدتی است که در بیمارستانهای خصوصی انجام می شود،اما گویا قرار است در بیمارستانهای دولتی هم این کار انجام شود.
زهرا ترابی مسئول زایشگاه بیمارستان ضیائیان از اجرایی کردن حضور همسر در اتاق زایمان از پاییز امسال خبر داد و می گوید: زیرساخت‌های لازم برای اجرای این برنامه در بیمارستان فراهم شده است به طوری که با اجرایی کردن طرح، هر فرد برای زایمان در یک اتاق و با حضور یک ماما مورد مراقبت قرار می‌گیرد.
وی درباره مزیتهای این طرح می افزاید: حضور پدر در اتاق زایمان، باعث افزایش اعتماد به نفس زنان حین زایمان می‌شود و به علت اثر تسکین‌ دهندگی‌ تا حدودی از شدت دردهای زایمانی می‌کاهد و مادر کمتر نیاز به بی‌حس کننده و داروهای تسکین دهنده دارد و حتی طول مدت زایمان کوتاه شده و به دنبال آن باعث ارتباط هر چه سریعتر پدر و فرزند می شود.
وی ادامه می دهد: همسران هنگام حضور در اتاق زایمان باید آموزش مناسبی درخصوص حمایت‌های دوران بارداری ببینند تا بتوانند همراهی مناسبی، هنگام زایمان داشته باشند در غیر این صورت می تواند باعث دخالت بی‌جای او در کار پزشک شود و جهت انجام این امر بایستی در کلاسهای آموزشی به مدت 8 جلسه شرکت کنند.
ترابی با بیان اینکه این طرح در بسیاری از کشورهای غربی سابقه‌ای طولانی دارد، اظهار کرد: حضور همسر در اتاق زایمان در کشورهای اسلامی امری غیرعادی است اما منع قانونی ندارد و برای اجرایی کردن این موضوع نیازمند فضاهای جداگانه است که امکان آن در این بیمارستان فراهم شده است.
ترابی از اجرایی کردن حضور همسر در اتاق زایمان بیمارستان ضیائیان از پاییز امسال خبر می دهد ومی گوید: زیرساخت‌های لازم برای اجرای این برنامه در بیمارستان فراهم شده است به طوری که با اجرایی کردن طرح، هر فرد برای زایمان در یک اتاق و با حضور یک ماما مورد مراقبت قرار می گیرد.
45232

 

کد خبر 241600

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 17
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • متولد ماه مهر IR ۱۴:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۸
    72 4
    حضرات والا مقام آقایون برای اینکه بالای سر همسرشون حاضر شوند، محرم هستند یا خیر؟!
  • بدون نام US ۱۵:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۸
    48 1
    قربون عقل آخر مسلمونا !
    • علی2 IR ۱۸:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۸
      2 20
      که چی؟
  • بدون نام IR ۱۶:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۸
    74 3
    پدر باید حضور داشته باشد
  • پای ثابت IR ۱۶:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۸
    50 10
    تحولی نو....تورو خدا اول کلاساشو بذارین و اعلام کنید آقایونی که از دیدن خون میترسن وارد اطاق نشن اگر نه اونجا به 2 تا پزشک احتیاج میشه.یکی لازم میشه که آقا رو جمع و جور کنه
    • بدون نام IR ۱۸:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۸
      22 0
      یه پرده می کشن که مادر و پدر هر دو خون نبینن. درضمن زوری که نیست، می تونن نرن. مثل جاهای دیگه دنیا.
  • ندا IR ۱۷:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۸
    37 1
    خیلی طرح خوبیه من خودم 2 سال پیش زایمان کردم همسرم هم کنارم بود .واقعا با حضور همسرم نیروی مضاعف گرفتم احساس میکردم دردم با همسرم تقسیم شده
    • اتاق عمل IR ۰۸:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۹
      4 13
      همین نیرو مضاعف من کشته.....................
  • بدون نام GB ۱۸:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۸
    35 4
    آخه بچه بدبخت به کدامین گناه چشم به جهان میگشایی.ما گشودیم فتح کردیم.جوونیم قرص اعصاب میخوریم خدا به داد جوونی تو برسه
    • مرضیه IR ۰۰:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۹
      6 9
      واقعا !!! من یکی که هنوز ازدواج نکردم اما اگه یه روز زندگی خودم رو درست کردم... ترجیح میدم بچه هایی که بی سرپرستن به فرزندخوندگی بگیرم تا یه بچه دیگه اضافه کنم!!
  • بدون نام GB ۱۸:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۸
    37 0
    به عنوان كسى كه تجربه حضور همسرم را در وقت زايمان داشتم اعتقاد دارم كه طرح بسيار خوبى است و بايد مدتها قبل اجرايى ميشد. باعث ميشود همسر خيلى بيشتر قدردان زن باشد و در ضمن در لحظه زيباى به دنيا امدن فرزند شريك شود
  • بدون نام US ۲۱:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۸
    25 3
    خیلی خوبه،اگر ناراحتی زن را ببینند،دیگه برای پسردار شدن از زنشون توقع پانزده بار زایمان را ندارند
    • بدون نام IR ۰۹:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۹
      2 8
      !!!! چه ربطی داشت !!!!
  • mahdi US ۱۰:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۹
    4 8
    ﺍﮔﺮ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﻭ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﭘﺪﺭ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻧﺸﻮﺩ ،ﮐﺎﺭ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺧﻄﺮﻧﺎﮐﯽ ﺍﺳﺖ . ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﺩﺭﮔﯿﺮﯼ ﻫﺎﯼ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﮔﯽ ﺭﺍ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺩﻫﺪ ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻧﻤﯿﺘﻮﺍﻥ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺩﺍﺩ .ﻣﺘﺨﺼﺼﯿﻦ ﺭﻭﺍﻧﺸﻨﺎﺳﯽ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﮐﻨﻨﺪ .ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﻣﺮﯾﮑﺎ ﻭ ﺍﺭﻭﭘﺎ ﻧﯿﺴﺖ .ﻓﺮﻫﻨﮓ ﺳﺎﺯﯼ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﺪ
  • رز IR ۱۳:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۹
    5 1
    خداروشكر تازگي ها يه ذره به اين مسايل اهميت ميدهند واقعا تاثير مثبتي داره وشايد در جلوگيري از افسردگي بعد از زايمان هم كه گربانگير زنان زيادي توي كشورمان هست و كسي هم اهميت نمي ده حتي خانواده هها هم به اين مسله مهم بي توجه هستند موثر باشد فقط خواهشا هر چه زودتر اجرايي شود الان چند مورد است كه هنوز به جرحله اجرا نرسيده مثل افزايش مرخصي زايمان و كم كردن ساعات كار مادران و...
  • dadi IR ۱۳:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۹
    6 1
    اگه برای مرد آمادگی لازم (جسمی و روحی)برای حضور در اتاق زایمان ایجاد شود بسیار طرح خوب و بجایی است و کمک بسیار بزرگی به زن میکند و حتی باعث میشود درصد زایمانهای ناموفقمان کمتر شود،بسیار عالی میشود اگر اجرایی شود
  • بدون نام IR ۰۸:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۶/۲۰
    7 1
    بسيار بسيار عالي است. من خودم در موقع زايمانم فقط دلم مي خواست كه شوهرم كنارم باشد. تا حالا من وهمسرم در تمام لحظات زندگي در كنار هم بودم و هميشه همه چيز به نظرم راحت و ساده مي آمد جزء موقع زايمان كه همسرم در كنارم نبود و همين مساله باعث شده كه وقتي صحبت از زايمان و بچه دار شدن حتي ديگران را مي شنوم برايم وحشتناك است.