به گزارش خبرآنلاین، حبیبالله عسگراولادی دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری به تشریح وضعیت اصولگرایان، نحوه ورود اصلاح طلبان به انتخابات ریاستجمهوری سال آینده و بررسی طرح آشتی ملی در کشورمان پرداخه است.
وی با بیان این که جبهه پیروان در حال حاضر طبق گفتمان اصولگرایی فعالیتهای خود را برای انتخابات دور یازدهم ریاست جمهوری آغاز کرده و از اینرو در نظر دارد با مشخص کردن برنامه و تیم، طبق مطالبات خود وارد عرصه انتخابات ریاستجمهوری آینده شود، گفت: آهنگ همگرایی در جبهه پیروان برای انتخابات در دست جامعتین قراردارد.
گزیده اظهارات عسگراولادی در گفت وگو با فارس در ادامه می آید:
• باتوجه به اینکه گروهها و احزاب متعددی در زیر مجموعه جبهه پیروان قرار دارند لذا به طور حتم در انتخابات هر یک از این گروهها باید دیدگاه و نظرات خود را در مورد گفتمان، برنامه و تیم رئیسجمهور آینده مطرح کنند از این رو به طور حتم با آغاز گفتوگوها در میان گروههای زیر مجموعه جبهه پیروان میتوان امیدوار بود که نهایتاً به یک همگرایی و جمعبندی معقول در راستای ورود به انتخابات آتی برسیم.
• در کشور ما رجال مذهبی و سیاسی زیادی وجود دارند و خوشبختانه دچار قحط الرجال نیستیم از این رو فعالیتهای مستقلی که از سوی گروهها و تشکلهای سیاسی اصولگرا برای ورود به انتخابات انجام میشود قابل ارزش است زیرا سبب میشود ظرفیتهای اصولگرایی خود را نشان دهند و نهایتاً با همافزایی موجب بسط ید ولایت فقیه در حوزه سیاست شوند.
• وجود نامزدهای متعدد در درون خیمه اصولگرایی یک تهدید نیست بلکه یک فرصت برای خدمت محسوب میشود از این رو به طور حتم اصولگرایان در انتخابات آینده به خواست خداوند با گفتوگو به تفاهم خواهند رسید.
• موضوع آشتی ملی مربوط به کشورهایی است که احزاب و گروهها در آن دچار اختلافات شدید، تضادهای آشتیناپذیر، وزن مساوی و پایگاه مردمی هستند و این در حالی است که این وضعیت در کشور ما وجود ندارد.
• در کشور ما دو مفهوم انقلاب و ضد انقلاب وجود دارد، وزن ضد انقلاب در همان روزهای اول انقلاب اندازهگیری شد که کمتر از دو درصد بود بنابراین آشتی بین انقلاب و ضد انقلاب معنی ندارد.
• اصلاحطلبان یا دوم خردادیهایی که از مردم در فتنه سال 88 جدا شدند اگر توفیق سلام صادقانه مجدد پیدا کنند و مورد تایید صلاحیت قرار گیرند میتوانند در انتخابات به عنوان نامزد حضور و شرکت داشته باشند ولی آنها رفتهاند که نیایند اگر قرار بود بیایند در کنار ملت میماندند و با قرار گرفتن در برابر آمریکا و رژیم صهیونیستی به طور یک صدا از شرف و حیثیت ملت دفاع میکردند.
• بر این باورم مهمترین ویژگی رئیس دولت یازدهم این باید باشد که تکرار گفتهها و چهرههای گذشته نباشد و درک درستی از مطالبات مردم و رهبری در دهه چهارم انقلاب داشته باشد.
• رئیس جمهور آینده باید برنامه مدونی برای پاسخگویی به مطالبات معیشتی مردم داشته باشد و در خط چشمانداز 20 ساله و برنامه پنج ساله پنجم حرکت کند. مردم در انتخابات 92 به کسی رای خواهند داد که نقد سنجیده و مؤدبانهای از عملکرد دولتهای گذشته به ویژه دولت نهم و دهم داشته باشد.
• رئیس جمهور آینده باید از نظر بینالمللی وجاهت لازم را داشته باشد و دانش سیاسی او بقدری باشد که قدرت درک عبور از پیچ تند تاریخ را داشته باشد.
• اگر رئیس جمهور آینده در اندازه و ویژگیهایی لازم برای تصدی این سمت باشد به طور حتم اگر برنامه و اعضای کابینه خود را هم معرفی کند مردم با درک بیشتر و شفافیت بهتری رای خواهند داد.
• درباره جریان انحرافی و فتنهگران نمیتوان صحبت کرد باید از مواضع گذشته، حال و آینده هرکدام از جریانها به برنامههای آینده آنها پیبرد.
/27295
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: آشتی ملی جایی صورت میگیرد که قهر ملی وجود داشته باشد.
کد خبر 243857
نظر شما