سازمان پزشکی قانونی در گزارشی اعلام کرد که در پنج ماهه نخست سالجاری، 48 هزار و 46 تن به دلیل نزاع به مراکز پزشکی قانونی استان تهران مراجعه کردند و این درحالی است که این رقم در مدت مشابه سال قبل 48 هزار و 539 نفر بود.

زهرا تالانی: سازمان پزشکی قانونی در گزارش اعلام کرد که میزان مراجعات نزاع به مراکز پزشکی‌قانونی تهران در پنج ماهه نخست سالجاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل حدود یک درصد کاهش یافت.

از کل مراجعات نزاع در پنج ماهه امسال 31هزار و 849 تن مرد و 16 هزار و 197 تن زن بودند که تعداد مراجعان مرد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل نیم و تعداد زنان دو درصد کاهش یافته است.

بر اساس این آمار، در پنج ماهه نخست امسال بیشترین میزان مراجعات نزاع با 11 هزار و 9 تن مربوط به تیرماه بود و پس از آن بیشترین مراجعات نزاع با 10 هزار و 127 تن و 10 هزار و 98 تن به ترتیب در مرداد و خرداد ثبت شده‌ است.

میزان مراجعات نزاع به مراکز پزشکی قانونی استان تهران در تیر و مرداد امسال نسبت به سال گذشته به ترتیب، 9.2 و 4.2 درصد افزایش یافته‌است.

نکته قابل توجه اینکه در تیر امسال مراجعه زنان به مراکز پزشکی قانونی تهران به دلیل نزاع نسبت به سال قبل 14.6 درصد افزایش داشته و از سه هزار و 299 تن در تیر سال گذشته به سه هزار و 781 تن در تیرماه امسال رسیده‌ است.

در پنج ماهه امسال نیز کمترین مراجعات نزاع به مراکز پزشکی قانونی استان تهران با هفت هزار و 429 تن در فروردین ماه گزارش شده‌ است. در اردیبهشت امسال نیز 9هزار و 383 تن به دلیل نزاع به پزشکی‌قانونی مراجعه کردند.

 

چرا آمار نزاع در تابستان‌ها افزایش می‌یابد؟

بیشتر نزاع ها و حوادثی که اتفاق می یفتد در فصل تابستان است.در این باره باره فربد فدایی روان شناس به مهر می گوید:این امر ممکن است ناشی از تعطیل شدن مدارس باشد که فشار مضاعفی را بر خانواده‌ای که با مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مواجه است، وارد می‌کند.

به گفته او وقتی والدین نمی‌دانند یا نمی‌توانند به خوبی با فرزندانشان تعامل برقرار کرده و زمینه تخلیه انرژی روانی‌ آنان را فراهم کنند؛ این وضع به همه اعضای خانواده فشار وارد می‌کند: از طرف دیگر گرمای تابستان باعث می‌شود تا افراد، کم‌حوصله و کم طاقت‌تر شده و خستگی را زودتر احساس کنند.

وی ادامه می دهد: اگر اشخاص نتوانند به خواسته‌های عادی که لازمه هر زندگی است برسند، ناکامی ایجاد می‌شود و پرخاشگری نخستین بازتاب ناکامی است. ناکامی می‌تواند در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، آموزشی، خانوادگی و فرهنگی برای افراد ایجاد شود. در روانشناسی گفته می‌شود جامعه‌ای می‌تواند زمینه رشد اشخاص را فراهم کند که در آن زمینه ناکامی در حوزه‌های مختلف وجود نداشته باشد.

او گفت: برای نمونه، در حوزه اقتصادی شخصی که به سن جوانی رسیده است، باید بتواند شغلی برای خودش پیدا کند و اگر این امکان فراهم نشود احساس ناکامی خواهد کرد یا وقتی فرد متاهلی به دلایلی ازجمله نداشتن مهارت ارتباطی، به آرزوهایش از ایجاد زندگی مشترک نمی‌رسد، احساس ناکامی به سراغش می‌آید.
47232

کد خبر 245326

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • HDV[ IR ۱۵:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۳
    1 2
    پایتخته اخه فرهنگ زیاد اونجا

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین