دادستان کل کشور دلیل آزاد شدن فرد اسیدپاش به آمنه بهرامی را اعلام کرد.

به گزارش خبرآنلاین، غلامحسین محسنی اژه ای در نشست خبری خود در پاسخ به سؤالی درباره اینکه چرا فردی که اقدام به اسید پاشی به آمنه کرده بود، آزاد شده است، ‌گفت: این اتفاق و عدم قصاص به خاطر اختلاف برداشتی بود که صورت گرفت. آمنه می‌توانست قصاص کند یا اگر هم نظرش قصاص نبود می‌توانست به ازای آن مبلغی دریافت کند اما هم رضایت داد و هم حرفی از دیه به میان نیامد و قاضی هم بر اساس همین امر تصمیم گرفت.

او گفت: همچنین پرونده در حال رسیدگی است و اینکه محکوم چرا آزاد شد باید بگویم این فرد شرایط اولیه برای آزادی مشروط را داشته و شاکی خصوصی هم رضایت داده است. اما آمنه در ادامه اظهاراتی داشته که قابل رسیدگی است و هم اکنون هم به پرونده رسیدگی می‌شود.


اگر فشار بود الان فائزه و مهدی هاشمی بازداشت نبودند
بخش زیادی از نشست سخنگوی قوه قضائیه به بازداشت های سیاسی مربوط بود. در اواخر این نشست دوباره خبرنگاری درباره بازداشت فائزه و مهدی هاشمی پرسید.

خبرنگاری گفت: تنش‌هایی در خصوص دستگیر شدن فرزندان هاشمی رفسنجانی وجود داشته و آیا این تنش‌ها و فشارها خللی به اقدامات قوه قضاییه وارد می‌کند یا خیر؟

محسنی اژه ای در پاسخ گفت: اگر فشار یا تنشی را وارد می‌کردند که آنها در حال حاضر بازداشت نبودند. قطعا در بسیاری از پرونده‌ها فشارهایی وجود دارد؛ مانند پرونده فساد بانکی یا پرونده آقای جوانفکر و یا پرونده فائزه هاشمی اما امیدواریم این فضاسازی‌ها در روحیه‌ دادستان و دادگاهها و هیچ‌یک از مراحل قضایی تاثیری نداشته باشد.

خبرنگاری خطاب به محسنی اژه‌ای گفت: شما در صحبت های خود گفتید که بازداشت‌های هفته اخیر همزمان صورت نگرفته است. پس چرا سعید تاجیک (فرد توهین‌کننده به فائزه هاشمی) همزمان با فائزه هاشمی دستگیر شد؟

محسنی اژه‌ای پاسخ داد: دستگیری این افراد در یک روز نبوده. در همان روزها ده‌ها حکم دیگر اجرا شده است اما به دلیل این که از نظر اقشار جامعه حساسیت آن حکم‌ها زیاد بوده شاید این تصور به وجود آمده است که آنها در یک زمان بوده است. این دستگیری‌ها منوط به یکدیگر نبوده اما می‌توان گفت که قرین به هم شده‌اند.

خبرنگاری گفت: برای آزادی مهدی و فائزه هاشمی از طرف خانواده یا وکیل آنها با قوه قضاییه رایزنی صورت گرفته است یا خیر؟

سخنگوی دستگاه قضایی در پاسخ گفت: من در قوه قضاییه معنای رایزنی را متوجه نمی‌شوم. خانم فائزه هاشمی حکمش قطعی شده و در حال حاضر تحمل کیفر می‌کند و رایزنی در اینجا اصلا معنا ندارد. همچنین در مورد سایر متهمین که در مرحله بازداشت هستند همیشه اینگونه است که خانواده‌ها و وکلا درخواست می‌کنند که قرار تبدیل شود. این موضوع اختصاص به یک متهم ندارد. در مورد این فرد نشنیده‌ام که وکیل یا خانواده‌شان چه تقاضایی کردند اما خیلی بدیهی است که بخواهند قرار ایشان را تبدیل کنند.

 

حکم پریسا حافظی قطعی نشده است

دادستان کل کشور در پاسخ به سوال خبرنگاری دیگر مبنی بر این که رییس دادگستری دشت آزادگان اعلام کرده بود که اختلاسی در آنجا کشف شده است. آیا از جزئیات این پرونده اطلاعی دارید؟ گفت: تا زمانی که قرار مجرمیت و کیفرخواست صادر نشود نمی‌توان گفت که میزان و مبلغ چقدر است؛ لذا از جزئیات آن اطلاعی ندارم.

خبرنگاری هم پرسید: پرونده خانم پریسا حافظی، مسوول دفتر خبرگزاری رویترز در ایران در چه مرحله‌ای است و حکم وی چه زمانی اجرا می‌شود؟

محسنی اژه‌ای پاسخ داد: خبری که ایشان منتشر کرده بود شاکی خصوصی داشت و اتهامشان در دادسرا محرز شد. هیات منصفه در خصوص این پرونده نظر داده ضمن مجرم دانستن متهم، او را مستحق تخفیف در مجازات ندانسته است. برای اجرای حکم، باید حکم قطعی شود.

4747

کد خبر 247579

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین