ایسنا نوشت:

مسئول كميته نخستین هم‌اندیشی ملی نخبگان کشور با اشاره به ارائه 110 مقاله در این هم‌اندیشی گفت: شناخت و به کارگیری نخبگان یکی از راههای مقابله با تحریم‌ها است.
 

دكتر غلامعلی منتظر اظهار کرد: امسال ششمین همایش ملی نخبگان جوان برگزار شد و تلاش کردیم که فضای جلسات و کارگاه‌های برگزار شده در این همایش به سمت مباحث تخصصی و علمی پیش رود.
 


مسئول كميته نخستین هم‌اندیشی ملی در امور نخبگان کشور در ادامه با اشاره به برگزاری نخستين هم اندیشی در همایش ملي نخبگان جوان، خاطرنشان کرد: مباحثی درباره نخبگان به صورت مقاله در این هم اندیشی ارائه شد.
 


ارائه 110 مقاله در نخستین هم‌اندیشی نخبگان
 


وی مقاله‌های ارائه شده در نخستین هم‌اندیشی را مربوط به حوزه‌های "مدیریت نخبگان"،" سیاستگذاری در امور نخبگان"، "آسیب شناسی برنامه‌های حوزه نخبگان" و"نخبگان و تمدن اسلامی" ذکر کرد.
 


دكتر منتظر همچنین"فرهنگ نخبگی"، "نخبگان و الگوی اسلامی و ایرانی پیشرفت" و"نخبگان و بیداری اسلامی در منطقه" را از دیگر محورهای مقالات ارائه شده برشمرد.
 


مسئول كميته نخستین هم‌اندیشی ملی نخبگان کشور، مقاله‌های ارایه شده در نخستین هم اندیشی را یکصد و 10 مقاله عنوان کرد و افزود: این مقاله‌ها از سوی چند داور، به داوری گذاشته شد و در نهایت 34مقاله به صورت شفاهی و 20مقاله دیگر به شکل پوستر در اختیار مخاطبان قرار گرفت.
 


برای موفق شدن در شرایط تحریم باید به نخبگان توجه ویژه داشته باشیم

 

دكتر منتظر با تصریح بر نقش مهم نخبگان در شرایط تحریم، بیان کرد: اگر بخواهیم از شرایط تحریم سرافراز بیرون بیاییم، باید به یکی از ارکان مهم که نخبگان هستند به صورت ویژه توجه کنیم.
 


نخبگان فقط در عرصه علم فعال نیستند

 

مسئول كميته نخستین هم‌اندیشی ملی نخبگان کشور با بیان اینکه نخبگان فقط در عرصه علم فعال نیستند، اضافه کرد: وقتی نام نخبه را می‌شنویم اذهان بیشتر به سمت مباحث علمی هدایت می‌شوند، اما باید بدانیم نخبگان علاوه بر مسایل علمی در عرصه‌های فرهنگی، تجاری و... نیز فعالیت می‌کنند.
 


شناخت نخبگان، یکی از راهبردهای جدی گذر از شرایط تحریم
 

وی افزود: یکی از راهبردهای جدی برای گذر از شرایط تحریم شناخت نخبگان و استفاده صحیح از آنها است.
 

دكتر منتظر درباره انتظار نخبگان از نهادهای مسئول نیز توضیح داد: نخبگان انتظار دارند تامسئولان مشکلات موجود را رفع کنند، تا آنها به خوبی در مسیر خود گام بردارند که این امر موجب پیشرفت کشور خواهد شد.
 

مسئول كميته نخستین هم اندیشی ملی نخبگان کشور درباره حرکت به سمت گسترش تولید ملی نیز اضافه کرد: یکی از مباحث مهم در هم اندیشی نخبگان، توجه به تولید ملی در کشور است.
 

وی در پايان اظهار کرد: باید مجموعه‌ای از این نیروها را برای تولید ملی به کار گرفت و در این راستا باید مشکلات پیش روی آنها را مانند؛ مسایل مالیاتی و تعرفه‌های مختلف را رفع کنیم تا به راحتی بتوانند کارهای خود را انجام دهند.
301301

کد خبر 249436

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 3 =