به گزارش خبرآنلاین، «کارآفرینی به شیوه حسن رفوگران» بنیانگذار خودکار بیک در ایران به همت رضا یادگاری، مهشید سنایی فرد از سوی انتشارات کارآفرین برتر و حمایت انتشارات جهان دانش برای ششمین بار تجدید چاپ شد.
ناشر در توضیح انتشار مجموعه «کارآفرینی» آورده است: «بررسی زندگی، مصائب و سختیهای موجود در راههای رسیدن قهرمانان صنعت و تجارت ایران به اهداف خود یکی از شیوههای بسیار موثر در حوزه کارآفرینی میباشد که باعث میشود عوام و خواص جامعه بیشتر با واژه پرمفهوم کارآفرینی آشنا شوند. مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف در راستای این الگوسازیها در جامعه ایرانی با هدایت و همکاری در مجموعه یکصد جلدی کارآفرینان بزرگ ایرانی که توسط آقای رضا یادگاری و خانم مهشید سناییفرد به نگارش درآمده است، توان خود را به کار بسته است تا تمام آنچه را میتواند با انتقال آنها به نسل جوان ایرانی از آنها نسلی توانمند و کارآفرین بسازد به منصه ظهور برساند.»
«خودکار بیک در چه زمانی و تحت چه شرایطی به ایران آمد؟ راهبردهای بازاریابی این شرکت چگونه بود؟ آیا مسیر برای این برند در ایران هموار بود؟ و...» پاسخ این سوالات با مطالعه این کتاب جمع و جور و خواندنی به دست می آید.
کتاب ضمن معرفی «حسن رفوگران»، بنیان گذار و کارآفرین «شرکت خودکار بیک»، به بررسی شالوده زندگی کاری و شخصی وی و شیوه کارآفرینی او پرداخته است. رفوگران کار خود را از سن 18 سالگی در کارخانه «مداد رفوگران» آغاز کرد. او که به شدت به توانایی خود ایمان داشت، پله های ترقی را یک به یک پیمود. وی رموز موفقیت خود را در عواملی چون: دانستن ارزش موقعیت ها، تلاش در جهت هدف، ریسک پذیری، عمل گرا بودن، مسئولیت پذیری و برنامه ریزی خلاصه می کند. وی در یک جمله می گوید: «موفقیت و خوشبختی پیش بینی پذیر هستند و این قانون احتمالات است، بنابراین مهم ترین فاکتور موفقیت این است که راه های بیش تری را امتحان کنید».
شایان ذکر است، این مجموعه تا کنون آثاری درباره این کارآفرینان کشورمان منتشر کرده است: «بنیانگذار شرکت بهروز، بنیانگذار ایران خودرو، مدیر سایت ebay.com، بنیانگذار گلبافت،بنیانگذار امرسان، بنیانگذار گروه صنایع غذایی مهرام، بنیانگذار فرش عظیم زاده، بنیانگذار مجله موفقیت، بنیانگذارکانون فرهنگی آموزش، بنیانگذار رستورانهای زنجیره ای پدر خوب و...»
ساکنان تهران برای تهیه این کتاب و سایر آثار این مجموعه و هر محصول فرهنگی دیگری کافیست با شماره 20- 88557016 سامانه اشتراک محصولات فرهنگی؛ سام تماس بگیرند و آن را (در صورت موجود بودن در بازار) در محل کار یا منزل _ بدون هزینه ارسال _ دریافت کنند. باقی هموطنان نیز با پرداخت هزینه پستی می توانند این کتاب را تلفنی سفارش بدهند.
6060
نظر شما