در سالهای اخیر آموزش و پرورش اقدام به راه اندازی اردوهای راهیان نور کرده که پیش از این اعلام می شد اجباری است و بخشی از نمره درس دفاعی دانش آموزان محسوب می شود،اما حادثه دانش آموزان بروجنی سبب شد تا آموزش و پرورش اعلام کند این اردوها اجباری نیستند . حسین هژبری، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در گفت وگو با فارس اعلام کرد که به دلیل اشتیاق دانش آموزان برای این اردو،تصمیم گرفته شد که به بهانه درس آمادگی دفاعی که در سال دوم دبیرستان است، اردوی راهیان نور برگزار شود.پس اینکه مطرح میشود این اردو اجباری است و نمرهای به آن اختصاص داده میشود، درست نیست زیرا وقتی این همه مشتاق دارد، چرا اجبار شود؟
جبار کوچکینژاد رئیس کمیته آموزش و پرورش کمیسیون آموزش مجلس هم در گفت وگو با خبرآنلاین درباره جلسه وزیر آموزش و پرورش با نمایندگان می گوید: مهمترین موضوعی که در این جلسه تاکید شد حذف اجباری بودن اردوی راهیان نور برای دانش آموزان است چون اردو یک گردش تفریحی است که باید داوطلبانه برگزار شود.
با این حال قاسم مستقیم مدیر کل ارزیابی عملکرد ورسیدگی به شکایات آموزش و پرورش در گفت وگو با خبرآنلاین می گوید:این اردو جزو درس دفاعی دانش آموزان است.
چرا سفر اردویی با اتوبوس انجام میشود؟
هژبری به دلایل انتخاب اتوبوس به عنوان وسیله سفر دانشآموزان به اردوی راهیان نور اشاره می کند ومی گوید: سه وسیله برای اردو بیشتر نداریم که شامل هواپیما، قطار و اتوبوس است؛ استفاده از هواپیما به دلیل قیمت، شرایط و نگرانیهایی که از سفر هوایی وجود دارد، ممکن نیست.
وی ادامه می دهد: در بخش ناوگان ریلی نیز محدودیت وجود دارد و آنها نمیتوانند تمام سفرهایشان را به راهیان نور اختصاص دهند؛ ضمن اینکه در قطار با شرایط کوپه و جدا بودن هر چند دانشآموز، آن بحث فرهنگی و تربیتی که در اردو میخواهیم پوشش بدهیم، نمیتوانیم پیاده کنیم.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اتوبوس مانند یک سالن مجازی سیار محسوب میشود و میتوان دانشآموزان را از لحظه حرکت تحت پوشش برنامههای فرهنگی و تربیتی قرار داد، می افزاید: در حال حاضر نیز در ترمینالها شاهدیم که مردم از اتوبوس استفاده میکنند و چیزی نیست که فقط در اردوی دانشآموزی به آن توجه شود.
23245
نظر شما