محمدرضا تاجدوزيان/ روزهاي خوب آرش برهاني فرا رسيده و او با گلهاي باارزشي كه براي استقلال به ثمر رساند، نقش تأثيرگذاري در صدرنشيني تيمش داشت. برهاني جزو بهترين گلزنان تاريخ ليگبرتر است، مهاجمي كه خيلي خوب در موقعيت گل قرار ميگيرد و اين از ويژگيهاي مثبت او محسوب ميشود. بازيكني كه سابقه بازي كردن در بزرگترين رويداد ورزشي جهان يعني جامجهاني را در كارنامهاش دارد بيشتر از هميشه ميكوشد با درخشش در استقلال نظر كروش را جلب كند و مثل سال 2006 يكي از 22 بازيكن نهايي حاضر در جام جهانی باشد!
***
او اين روزها در تمرينات استقلال شركت نميكند. البته اين تمرين نكردن نه به دليل قهر كردن است و نه تحريم بهواسطه مشكلات مالي چرا كه او در بازي استقلال - گهر از ناحيه مچ پا آسيب ديد و به جاي كار با توپ در كلينيك دكتر امين نوروزي فيزيوتراپي را پشتسر ميگذارد. شايد جالب باشد بدانيد او نه در مصاحبه رودررو با روزنامهها بلكه در جمع چه حرفهايي ميزند!
***
ديروز تيتر يك خبرورزشي اختصاص به مصاحبه كريم انصاريفرد داشت، مهاجمي كه پس از 14 هفته نااميدكننده مقابل پيكان هتتريك كرد. مهاجم پرسپوليس گفته بود خوشحالم جلوي چشمان كروش هتتريك كردم. برهاني وقتي تمرينات پزشكي را پشتسر ميگذاشت با پرسشي از سوي حاضرين مواجه ميشود. آقا آرش! تا حالا چند بار هتتريك كردهاي؟ او پاسخ داد: در ليگبرتر دو بار اين كار را انجام دادهام، دو، سه بار نيز در جامحذفي چنين اتفاقي افتاده است. دوباره سؤال شد در اين فصل هتتريك ميكني؟ شماره 9 آبيپوشان اين جملات را بر زبان ميآورد: هر بازيكني گل زدن را دوست دارد و چه بهتر كه هتتريك كند. زدن سه گل در يك مسابقه لذتبخش است اما من به دنبال اين هستم بازيكن مؤثري براي استقلال باشم. در هر مسابقه نهايت تلاشم را ميكنم تا براي موفقيت استقلال دروازه حريفان را باز نمايم ولي اينكه در فكر آقاي گلي و هتتريك باشم، نه! ما يك گروه هستيم، يك تيم.
***
«برهاني وقتي امير قلعهنويي را به عنوان سرمربي بالاي سرش دارد، بهتر از هميشه بازي كرده و گل ميزند.» اين جمله يكي ديگر از حاضرين در كلينيك بود.
«اميرخان مربي بسيار بزرگي است و پرافتخارترين مربي ايران محسوب ميشود. او شناخت كاملي از من دارد و به من لطف زيادي داشته و ممنون ايشان هستم. انگيزهاي كه به بازيكنان تزريق ميكند، انرژي زيادي را به من نوعي ميدهد تا در زمين خود را به آب و آتش بزنم. در ليگ هشتم استقلال قهرمان شد و من به آقاي گلي رسيدم.»
***
اين استقلال پتانسيل زيادي دارد. همهچيز فراهم است تا بتوانيم قهرمان ليگبرتر شويم. خوشبختانه با صدرنشيني به تعطيلات ليگبرتر رفتيم. در ادامه فصل بازيهاي دشواري برايمان باقي مانده است. استقلال ميتواند با شايستگي مسير قهرماني را پيموده و به جام برسد. تازه ما براي ليگ قهرمانان آسيا نيز برنامه داريم و ميتوانيم در اين تورنمنت معتبر بازيهاي خوبي را به اجرا گذاشته و به مراحل بالاتر پيش برويم. امسال نسبت به قبل تجربيات بيشتري داريم.
اين صحبتهاي خودماني آرش بود، صحبتهاي او با يك دوست درباره شرايط استقلال در اين فصل ...
***
تمرينات فيزيوتراپي برهاني در حال اتمام بود. مچ پاي او ورم زيادي داشت. اين ورم و كبودي حكايت از آسيبديدگي و برخورد شديد او در مصاف با گهر داشت.
پزشك استقلال درباره بهبودي او و حضور در تمرينات نظريات اميدواركنندهاي داشت: مسئله خاصي نيست. او در حال بهبودي است و اگر اتفاق خاصي رخ ندهد، برهاني از دو، سه روز ديگر ميتواند با استقلال تمرين كند.
***
من از روز جمعه مصاحبه ميكنم. اگر در يكي، دو هفته گذشته حرف نزدم، دليل خاصي بهجز همان حرفهايي كه زده بودم، نداشت. از دوستان خبرنگارم عذرخواهي ميكنم و اميدوارم ناراحت نشده باشند. من دوستان نزديك خوبي در ميان مطبوعات دارم و فقط ميخواستم تمركز داشته و در فضايي آرام و با آرامش به روزهاي خوبم برگردم. از روز جمعه در خدمت هستم.
43 43




نظر شما