معلولان در جامعه ما با وجود محدودیت های فراوانی که دارند موفق عمل کردند و توانستند به پیشرفت های خوبی دست یابند. البته هنوز به علت عدم فرهنگ مردم و جامعه، آنها برای حضور در اجتماع مشکلات فراوانی دارند.

زهرا تالانی: روز 12 آذر قرار است ماهاناجامی 28 ساله به همراه مرتضی حسینی(عبدی) 1800 پله برج میلاد را به مناسبت روز جهانی معلول با دشت هایشان بالا بروند و به این صورت توانمندی و اراده اشان را به جامعه نشان دهند.

فاطمه اکبری مدیرعامل موسسه خیریه رعد،در به خبرآنلاین می گوید: ماهانا جامی از سالها پیش، قبل از اینکه برج میلاد ساخته شود تمرینهای خودش را شروع کرد و در مشهد هم هر روز این کار را انجام داد و اکنون به این توانایی رسیده که 1800 پله را بالا برود.به گفته او، ماهانا مهندس شیمی است و ورزش وزنه برداری انجام می دهد.

ما در موسسه خیریه رعد تلاش می کنیم که معلولان را از کنج خانه وارد جامعه کنیم و به آنها آموزشی دهیم که بتوانند برای خود کسب درآمد کنند. اکبری گفت: با به این افراد توان یاب می گوییم و اعتقاد داریم که آنها توانایی هایی دارند که می توانند در جامعه موفق عمل کنند و در این زمینه رسانه ها و صدا و سیما می تواند بسیار کمک کند. او ادامه می دهد چرا صدا و سیما در هیج شغل جلوی دوربینی مثلا گویندگی از معلولین استفاده نمی کند در تمام دنیا بسیاری از برنامه های کودکان حتی با یا مجری معلول اجرا می شود تا این فرهنگ در جامعه نهادینه شود.

مراسم روز جهانی معلولان در موسسه خیریه رعد با همکاری مسئولان برج میلاد امسال در این مرکز برگزار می شود و از معلولان موفق هم قدردانی می شود.این برای اولین بار است که این مراسنم با همکاری جایی مثل برج میلاد در خارج از موسسه رعد برگزار می شود که به گفته مسئولین موسسه جای تقدیر از مسئولین برج دارد.

 

موسسه رعد را بیشتر بشناسیم
در این دنیای پر هیاهوی امروز آن قدر سرگرم مسائل مختلف هستیم که گاهی حتی خودمان را هم فراموش می کنیم چه برسد به دیگران اما بعضی از آدم ها هستند که معمولا ما خیلی راحت و بدون این که حتی گوشه چشمی به آن ها بیندازیم از کنارشان عبور می کنیم در حالی که آن ها هم بخشی از این جامعه و البته بخشی از ما هستند وآن ها افراد معلول هستند افرادی که در این دنیا گم شده اند و یا فراموش شدند در حالی که خیلی از آن ها شاید بهتر از همه ما که سالم هستیم و جز غز زدن کاری نداریم بهتر می بینند و بهتر حتی درک می کنند.

البته گاهی از بین همه ما آدم های سالم افرادی پیدا می شوند که معلولان را می بینند و بدون هیچ گونه ترحمی به آن ها توجه می کنند
موسسه رعد از جمله مراکز خیریه ای است که تلاش می کند بچه های معلول را از کنج خانه بیرون آورده و زندگی دوباره ای را به آن ها ببخشد.

صدیقه اکبری  درباره این موسسه می گوید: موسسه رعد حدود سه دهه است که فعالیت دارد و توسط سه مهندس جوان واز یک زیر زمین ساده آغاز شو والبته با چهار کار آموز و رفته رفته بزرگ و بزرگتر شد و تمامی مخارج این ساختمان شامل کمک های مردمی بوده است و هدف آن شناختن معلولان ذهنی وآموزش دادن به آن ها است چراکه من در این سه دهه شاهد موفقیت های این افراد بوده ام ومتاسفانه در جامعه ما فرهنگ ما به گونه ای است که سخت در کنار معلولین قرار می گیریم ویا نگاه ترحم آمیز به آن ها داریم.

مدیر عامل موسسه خیریه رعد در ادامه گفت: ما 18مرکز درسراسرایران داریم وحتی جالب است بدانید که ما یک دانشگاه هم برای معلولین تاسیس کرده ایم واین افراد می توانند در رشته هایی مانند حسابداری مدد کاری کامپیوتر گرافیک تحصیل کنند وسپس وارد بازار کار می شوند

اکبری در ادامه تصریح کرد:ما در این مرکز از سن راهنمایی تا 45سال پذیرش داریم ودر روزهای یکشنبه متقاضیان محترم می توانند با ما تماس بگیرند و اسم نویسی کنند ضمن این که متقاضیان پس از پذیرش به روان شناس مدد کار و فیزیوتراپیست معرفی می شوند تا میزان علاقه و مهارت آن ها نیز مشخص شود و سپس در رشته هایی مانند قالیبافی معرق کاری نقاشی سفال گری تحت آموزش قرار می گیرند

این مرکز کاملا خصوصی بوده و با مشارکت مردم فعالیت می کند.

فیلم دعوتنامه موسسه رعد برای این اتفاق را اینجا ببینید.
45232 

کد خبر 260151

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IN ۱۷:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۷
    2 0
    درود بر اراده شان...
  • کاملیا IR ۱۳:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۸
    1 0
    رعد برای معملولا حرکتی فعالیت می کند ... لطفا اصلاح شود با تشکر