دکترسید محمد هاشمی استاد حقوق دانشگاه شهید بهشتی طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری را مورد بررسی قرارخواهد داد.

به گزارش خبرآنلاین، به محض تصویب کلیات طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری واکنش هایی به وجود آمد. از یک سو مدافعان براین باورند که این اصلاح می تواند نحوه

ثبت نام انتخابات را سازماندهی کند تا عده زیادی ثبت نام نکنند و رد صلاحیت این افراد موجب وهن نظام شود. از سوی دیگر بسیاری معتقدند که این طرح محدودیت هایی را در کاندیداتوری به وجود می آورد. از طرفی مدافعان تاکید دارند که باید هیاتی بر نحوه برگزاری انتخابات نظارت کند و از سوی دیگر منتقدان این کار را بر خلاف قانون اساسی دانسته و مصداق دخالت قوه مقننه درقوه مجریه می دانند.
دکترمحمد هاشمی استاد حقوق دانشگاه شهید بهشتی ضمن حضور در کافه خبر به بررسی این طرح پرداخته و آن را از منظر آکادمیک مورد بررسی قرارخواهد داد. مقایسه نظام های انتخاباتی مطرح در دنیا نیز یکی دیگر از محورهایی است که استاد حقوق اساسی دانشگاه شهید بهشتی به بررسی می پردازد. این نشست روز چهارشنبه ساعت 10 صبح در محل کافه خبر برگزار خواهد شد. شما کاربر گرامی می توانید برای مشارکت در این نشست نظرات خود را در قسمت کامنت ثبت فرمایید.
/27214

کد خبر 261657

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد نگهبان IR ۰۰:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۵
    0 0
    با سلام لطفا از ایشان بپرسید:تفاوت اجرای قانون خوب یا قانون بد با حکومت قانون در چیست؟و آیا حکومت قانون به معنای تمرکز اجرای در دست قوه مجریه در نظام حقوق اساسی کشورمان می باشد؟
  • محمد جواد EU ۰۰:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۵
    0 1
    با سلام خدمت استاد ارجمند دکتر هاشمی و دوستان کافه خبر آنلاین، اصلاح قانون فی نفسه بد نیست و می تواند نشان از توسعه و رشد باشد ولی اینکه چگونه و با چه هدفی این اصلاحات انجام شود موضوع دیگری خواهد شد. سوال بنده از استاد ارجند این است که به نظر جنابعالی کدام یک از مواد و بندهای قانون انتخابات نیاز به اصلاح دارد و ورود مجلس برای اصلاح کدام موارد قانونی می تواند مناقشه برانگیز باشد و شائبه سیاسی بودن این اصلاح قانونی را تقویت نماید؟
  • بدون نام IR ۰۰:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۵
    1 1
    قانون انتخابات ایران شبیه قانون انتخابات چه کشوری است؟
  • بدون نام IR ۰۰:۱۸ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۵
    1 1
    قانون انتخابات ریاست جمهوری ایران چه ویژگی مثبت و چه ویژگی منفی دارد؟
  • بدون نام IR ۰۲:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۵
    1 1
    آقای دکتر مگه می شه یک شخصی که سابقه اجرایی شفافی ندارد و معلوم نیست در دوران مدیریت ش چه کرده آنوقت بیاید بشود داوطلب ریاست جمهوری؟!
  • شاهین IR ۰۷:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۵
    1 2
    آیا این قانون جدید جمهوریت نظام را تهدید نمی کند؟ این قانون باعث محدودیت برای انتخاب شوندگان می شود
  • ایرانی IR ۰۹:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۵
    2 0
    با سلام سوال فرماییدکه چرا در کشور ما انتخابات بر اساس نمایندگان حزبی صورت نمی گیرد ؟
  • بدون نام IR ۱۱:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۵
    2 0
    چناب اقاي هاشمي 1- ايا نظارت استصوابي با مردم سالاري سازگاري دارد؟ يا انتخابات را دو مرحله اي نمي كند؟ 2- جمع اوري امضاء جهت تشخيص رجل سياسي و مذهبي ايا از شان رئيس جمهور نمي كاهد؟ 3- به نظر من تعيين مدرك تحصيلي بسيار خوب و مفيد است و باعث مي شود تعداد ثبت نام كنندگان به شدت كاهش يابد و نگراني وهن نظام بر طرف شود. ايا چنين است؟ 4- وقتي كه فقهاي شورا نگهبان و رهبري با ان همه كارهاي سنگين محدويت سني ندارند تعيين سن براي رئيس جمهور و نمايندگان يك بام و دو هوا نيست و نبايستي قوانين يك هماهنگي با هم داشته باشند؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین